D 101

ionpopag348

D 101

#1 Mesaj de ionpopag348 »

Am urmatoarea problema pt. care va rog sa ma ajutati:La 1 iulie am trecut de la micro la profit pt. ca am depasit 100000 euro.D 100 la sept.am avut imp.pe profit 21000 lei pe care nu i-am platit pt. ca am facut profit reinvestit.tr.4 am avut pierdere.Pe total an am pierdere.
Registrul de evidenta fiscala imi iese ca am de platit impozit pe profit.
Am facut decl.101 si aici imi ia chelt. si venituri din tot anul nu numai de la iulie,si nu iese ca am de platit impozit.Puteti sa-mi spuneti va rog daca gresesc undeva?Sincer,nu ma dumiresc de loc.
Va rog mult,daca gasiti putin timp liber sa-mi dati o idee, ceva ,pt. ca sunt in ceata.
Multumesc anticipat.

zaineal

Re: D 101

#2 Mesaj de zaineal »

cred ca daca setati saga la administrare> configurare societati>detalii impozit si tva nu va mai calculeaza cheltuielile si veniturile cumulate pe tot anul, cel putin de la acele setari ar trebui sa se faca diferenta.

ionpopag348

Re: D 101

#3 Mesaj de ionpopag348 »

Le am setate pt.ca in registrul de evid.fiscala imi ia chelt. si venituri de la 1 iulie numai in decl.101 le ia pe toate.Mi-am dat seama ca in reg.fiscal la decembrie treb. sa trec iarasi imp. pe profit reinvestit acelasi de la septembrie pt. ca programul nu il trece.De aceea imi iese de plata.Cred ca asa sa fie.
Oricum multumesc mult de raspuns.O zi buna va doresc.
Daca cineva poate sa-mi confirme ca este bine asa,astept si multumesc mult.

Scrie răspuns