Ajutor urgent

ludmilam311

Ajutor urgent

#1 Mesaj de ludmilam311 »

Buna ziua. Ajutati-ma cu o situatie. Doua societati cu asociati si administratori diferiti, deci nu au nici o legatura unul cu celalalt. Soaietatea A doreste sa achite pentru societatea B (care nu mai activeaza si are conturile blocate) o datorie catre furnior. Datorii neincasate catre aceste 2 societati nu exista. Cum poate societatea A sa achite din contul ei datoria la firnizorul respectiv? putem face ceva contracte de imprumut sau de cesiune intre aceste 2 firme? CARE AR FI SOLUTIA CA FIRMA A SA POATE ACHITA DATORIA PENTRU FIRMA B. mersi anticipat.

tomac

Re: Ajutor urgent

#2 Mesaj de tomac »

Se poate face de către furnizorul lui B un contract de cesiune de creanță către firma A. A plătește cesiunea și B urmează să-i achite lui A. Trebuie acordul furnizorului lui B pentru asta.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

ludmilam311

#3 Mesaj de ludmilam311 »

Mersi de informatie. Si eu firma A care achita datoria cum ma lamuresc cu firma B? II emit o factura de decontare sau cum?

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Poate fi parte în contract ori dacă nu e parte în contract i se poate trimite o notificare și pentru a face plata o factură de decontare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns