intrebare
- fagarasa176
Re: intrebare
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
DA, dar eu am cifra de afaceri mai mare de 220000. Deci depun 392
-
Cum ati ajuns la concluzia asta? 

Depune tată! Descarcă pdful de pe site-ul anaf și completează-l manual.
@popad
Dacă îmi demonstrați asta, că cei care au cifră de afaceri peste 220,000 lei trebuie să depună D392, sunt sau au fost obligați să depună D392 și îmi indicați un articol de lege ce spune asta, promit că vin și vă ajut la orice timp de o săptămână. Dacă nu, vă dau pauză pe forum 2 săptămâni.
La fel oricui mai întreabă de D392 și nu poate demonstra ceea ce cer eu mai sus.
Dacă îmi demonstrați asta, că cei care au cifră de afaceri peste 220,000 lei trebuie să depună D392, sunt sau au fost obligați să depună D392 și îmi indicați un articol de lege ce spune asta, promit că vin și vă ajut la orice timp de o săptămână. Dacă nu, vă dau pauză pe forum 2 săptămâni.
La fel oricui mai întreabă de D392 și nu poate demonstra ceea ce cer eu mai sus.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Așa ar trebui si pentru cei care pun de zeci de ori aceeași întrebare despre trecerea sau nu la impozitul specific pentru cei cu CA între 100000 si 500000 euro. Numai astăzi am citit despre asta de 5,6 ori. Nu pot să dea cautare. Postează aiurea în tramvai.
Acuma, ca e gata inchiderea, iti da mana sa zicitomac scrie:...promit că vin și vă ajut la orice timp de o săptămână

Nu e gata la mine. Sunt la birou și acum și mâine și luni. Și mi-am adus aminte că nu am dus la CECCAR raportul anual. Că nu-l mai pot completa pe site.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Spor la treaba!
@TomaC
Pont: nici eu nu am știut că nu funcționează depunerea electronică pe site-ul lor, până aseară când am încercat
, așa că eu l-am completat și trimis azinoapte pe mail, scanat împreună cu toate anexele cerute și dovada plății celor două cotizații!Am sunat azi la ei și au zis că a fost ok și trimiterea pe mail!
Pont: nici eu nu am știut că nu funcționează depunerea electronică pe site-ul lor, până aseară când am încercat

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
buna ziua
pot sa intreb si eu ceva de decl 392 ........glumesc
acum serios...
pentru un contribuabil mediu unde depun decl 010 in gerota ( bucuresti) sau la adm de sector de domiciliu fiscal ???
pot sa intreb si eu ceva de decl 392 ........glumesc
acum serios...
pentru un contribuabil mediu unde depun decl 010 in gerota ( bucuresti) sau la adm de sector de domiciliu fiscal ???
-
Asculta-l pe " tomac" !
-
Ascultă-l cu urechea că săracu nu știu de unde o mai fii!