eroare imobiliz preluate

ivane20

eroare imobiliz preluate

#1 Mesaj de ivane20 »

Am preluat imobilizarile in Saga incepand cu 01.01.2017, la cateva m.f. am eroare deoarece de ex in programul vechi am cump m.f. in 03.03.2010 si in mai.2010 am mai imbunatatit ceva la el(am crescut val. m.f.)......deci eu la preluare in Saga i-am dat toata val. de intrare (martie+apr), dar imi apare in saga la val. ramasa bolduita suma ceea ce inseamna ca nu este ok....ce pot sa fac?

paturcai

Re: eroare imobiliz preluate

#2 Mesaj de paturcai »

SAGA se ia dupa suma pe care o aveti in cont; daca in preluari aveti (100 de lei sa spunem) iar in REgistrul imobilizarilor aveti (scazand si amortizarea) 75 nu e normal sa aveti erori?
Mergeti la cont (cand ati preluat) si vedeti daca valoarea la debit este la fel cu cea din REgistrul Imobilizarilor, daca nu este modificati-o!.
Erorile pe care SAGA vi le arata (si va si spune cat ar trebui sa fie) trebuiesc puse in practica;
Admitem ca nu puteti sa le puneti pe linia de plutire; faceti note contabile de mana in prima luna ca sa normalizati situatia (sa le aduceti la valoarea pe care SAGA o considera corecta - si se pricepe al dracului de bine SAGA la chestia asta!) iar luna urmatoare dati din nou verificare; va fi bine!
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

Scrie răspuns