Buna seara,cer ajutor din partea d-voastra pentru un I.I sistem real, activitate prestari servicii si un angajat .In contul bancar al I.I sa incasat subventii APIA pt. teren( I.I detine 2 ha teren agricol), din aceste subventii sa facut plati cu cheltuielile salariale.
1. Aceste cheltuieli sunt deductibile fiind achitate din venituri neimpozabile?
CHELTUIELI DEDUCTIBILE
Re: CHELTUIELI DEDUCTIBILE
Nu sunt achitate din venituri neimpozabile.
Sunt nedeductibile cheltuielile aferente realizării acestor venituri.
Sunt nedeductibile cheltuielile aferente realizării acestor venituri.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Re: CHELTUIELI DEDUCTIBILE
Multumesc d-le tomac
Pentru terenul sus mentionat I.I. nu face nici o cheltuiala ex. arat, semanat si nici venit decat subventia, este declarat la Apia ca pajisti temporare.Subventia fiind primita in cont, I.I achita cheltuielile salariale angajat si contributiile din D 112, iar veniturile I.I sunt din prestari servicii(arat, semanat) catre diversi beneficiari.De aici nelamurirea sunt aceste chetuieli deductibile din subventia pe teren sau nu?
Am cerut verbal raspuns si la finante, toti ridica din umeri si nimic.
O zi buna tuturor.
Pentru terenul sus mentionat I.I. nu face nici o cheltuiala ex. arat, semanat si nici venit decat subventia, este declarat la Apia ca pajisti temporare.Subventia fiind primita in cont, I.I achita cheltuielile salariale angajat si contributiile din D 112, iar veniturile I.I sunt din prestari servicii(arat, semanat) catre diversi beneficiari.De aici nelamurirea sunt aceste chetuieli deductibile din subventia pe teren sau nu?
Am cerut verbal raspuns si la finante, toti ridica din umeri si nimic.
O zi buna tuturor.