Analiza medicala
Analiza medicala
buna ziua,
patronul unei societati are mari probleme de sanatate, motiv pentru care trebuie sa faca o analiza care costa peste 5000 lei.
intrebarea mea este daca se poate suporta de societate c/v acestei analize si care este procedura?
va multumesc si va doresc o zi frumoasa
patronul unei societati are mari probleme de sanatate, motiv pentru care trebuie sa faca o analiza care costa peste 5000 lei.
intrebarea mea este daca se poate suporta de societate c/v acestei analize si care este procedura?
va multumesc si va doresc o zi frumoasa
Re: Analiza medicala
nu pot sa cred ca nimeni nu-mi poate da o solutie
va rog sa ma ajutati
multumesc
va rog sa ma ajutati
multumesc
https://www.fiscalitatea.ro/asigurari-d ... ile-12317/
nu am avut caz, dar inteleg ca nu poate firma sa se inregistreze cu o cheltuiala, daca suporta aceasta plata trebuie incadrata, restituire de sume, avantaje salariale.... in functie de ce aveti
Poate va ajuta si https://republica.ro/cum-sa-c-i-deconte ... plimentare
e bine sa cautati solutii
nu am avut caz, dar inteleg ca nu poate firma sa se inregistreze cu o cheltuiala, daca suporta aceasta plata trebuie incadrata, restituire de sume, avantaje salariale.... in functie de ce aveti
Poate va ajuta si https://republica.ro/cum-sa-c-i-deconte ... plimentare
e bine sa cautati solutii
dar c/v medicamentelor pentru un reprezentant legal al unei intreprinderi individuale care este pensionar, se poate suporta de societate ?
La II nu contează. Poate plăti ce vrea. Sunt nedeductibile fiscal.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Cum adica sa suporte societatea medicamentele unui tert (I.I.)?
In primul rand societatea trebuie sa realizeze o activitate economica, cumpararea de medicamente pentru un pensionar nu conduce la realizarea unor venituri pentru societate.
Daca vreti in shimb sa faceti o donatie pentru pensionarul respectiv ca sa isi ia medicamente atunci asta e altceva, insa suma este nedeductibila la calculul impozitului.
In primul rand societatea trebuie sa realizeze o activitate economica, cumpararea de medicamente pentru un pensionar nu conduce la realizarea unor venituri pentru societate.
Daca vreti in shimb sa faceti o donatie pentru pensionarul respectiv ca sa isi ia medicamente atunci asta e altceva, insa suma este nedeductibila la calculul impozitului.
@rohozeanuc
Aici probabil se referea la II ca societate. Nu o terță societate să-i cumpere acelui pensionar titular al II medicamente.
Aici probabil se referea la II ca societate. Nu o terță societate să-i cumpere acelui pensionar titular al II medicamente.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
OK, eu crezusem ca e vorba tot de societatea de la inceput.
Voucher PC Garage R2KAQ8BC - reducere 1%
D-l tomac m-a inteles perfect,deci este vorba de reprezentantul I.I.,care este si pensionar,dar care plateste in continuare 5,5% cass calculat la veniturile persoanei juridice ( I.I ).
Si atunci revin cu intrebarea daca c/v medicamentelor este o cheltuiala deductibila la calculul impozitului pe venit
multumesc f.f.f.f mult
Si atunci revin cu intrebarea daca c/v medicamentelor este o cheltuiala deductibila la calculul impozitului pe venit
multumesc f.f.f.f mult
Pentru BurnescuM81
II nu este persoana juridica.
Deja ai primit raspunsul mai sus.
II nu este persoana juridica.
Deja ai primit raspunsul mai sus.
tomac scrie:La II nu contează. Poate plăti ce vrea. Sunt nedeductibile fiscal.