Buna seara,
am o achizitie de pe emag marketplace a unui Windows 10 in scopul revanzarii, de la firma POPPII bv. Plata a fost efectuata online, in lei,iar pe factura imi apare furnizorul cu cod tva din Tarile de Jos care este valid in VIES si cota TVA este de 21%.
1.Cum inregistrez aceasta factura la Intrari sau Intrari-valuta?
2. pot sa pun licenta pe contul de Marfuri?
achizitie windows Olanda
Re: achizitie windows Olanda
1. Ca intrare în valută pe tip factură. Includeți taxa în prețul de achiziție.
2. O vindeți? Atunci da, altfel nu.
2. O vindeți? Atunci da, altfel nu.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
buna ziua!
am situatie aproape similara; achizitie windows 10 1 buc 226 ron tva 6%; taxa de livrare 12.39 ron tva 21%.
va rog sa imi spuneti daca in acest caz mai depun declaratia 390?
am situatie aproape similara; achizitie windows 10 1 buc 226 ron tva 6%; taxa de livrare 12.39 ron tva 21%.
va rog sa imi spuneti daca in acest caz mai depun declaratia 390?
Am achizitionat in noiembrie 2022- 3 licente CorelDRAW din Germania.
Fiind platotor le tva la trimestru cum consider aceste licente? achizitonare de bunuri sau prestari de servicii?
In cazul in care le consider achizitie de bunuri trebuie sa depun pina pe 09.12.2022 declaratia 700 de trecere la tva lunar?
Fiind platotor le tva la trimestru cum consider aceste licente? achizitonare de bunuri sau prestari de servicii?
In cazul in care le consider achizitie de bunuri trebuie sa depun pina pe 09.12.2022 declaratia 700 de trecere la tva lunar?
De servicii.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
multumesc, le-am trecut in contul 205 si cind am dat generare 390 mi le-a dus in prestari de servicii