Completare D700 Redobandire Cod TVA
Completare D700 Redobandire Cod TVA
Buna ziua ... unei societati i s-a anulat codul de TVA pentru ca a depus doua trimestre consecutive decontul de TVA pe zero (firma este noua - zero activitate). La ANAF i s-a spus ca pentru redobandirea codului de TVA trebuie depusa D700 - acum, nu stiu ce sa bifez si unde in declaratia asta gigant ! Ma puteti ajuta ? Multumesc !
Re: Completare D700 Redobandire Cod TVA
SUBSECTIUNEA B.VII bifezi 1.26. lit.c), completezi 1.29 si 1.30
Ajuta si sa ai "Contabilitatea este organizata si condusa de..."
Ajuta si sa ai "Contabilitatea este organizata si condusa de..."
Va multumesc frumos .. o seara placuta !
-
ce documete trebuie sa atasez la d 700 pentru recuperarea codului de tva anulat din oficiu?
multumesc
multumesc
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu documentatia necesara redobandirii codului de tva anulat ca urmare a depunerii a doua deconturi pe zero. Societatea nu a mai desfasurat activitate. Daca am inchis niste solduri vechi ( din 2015) la furnizori prin cont 7588, se considera ca am desfasurat activitate ? Am sunat la anaf dar ce mi s-a zis este diferit de ceea ce am citit. Firma este in alt judet si nu doresc sa fac multe drumuri. De asemenea nu mai am adresa privind instiintarea anularii TVA. Din SPV nu pot obtine nimic......nu inteleg legatura . Cum pot rezolva?
Multumesc anticipat!
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu documentatia necesara redobandirii codului de tva anulat ca urmare a depunerii a doua deconturi pe zero. Societatea nu a mai desfasurat activitate. Daca am inchis niste solduri vechi ( din 2015) la furnizori prin cont 7588, se considera ca am desfasurat activitate ? Am sunat la anaf dar ce mi s-a zis este diferit de ceea ce am citit. Firma este in alt judet si nu doresc sa fac multe drumuri. De asemenea nu mai am adresa privind instiintarea anularii TVA. Din SPV nu pot obtine nimic......nu inteleg legatura . Cum pot rezolva?
Multumesc anticipat!