contabilitate societati transport alternativ
contabilitate societati transport alternativ
Buna ziua, am o societate care are activitate de transport alternativ. In 2023 m-am inregistrat cu veniturile pe baza raportului lunar. Ar fi necesar ca din 2024 sa import toate facturile emise de Bolt si Uber si pe cele care sunt facute catre persoane juridice sa le transmit in e-factura? Oare aveti cunostinta precum ca vor transmite Bolt si Uber catre anaf acele facturi? Voi cum pocedati? Multumesc!
Re: contabilitate societati transport alternativ
Buna ziua
Facturile pdf intocmite de Uber pt clienti nu contin reducerile aplicate,astfel incat firma este incarcata atat la venit cat si la tva.Deasemenea, nu se inchid cu incasarile .Voi cum procedati va rog sa-mi spuneti.Nu gasesc nici o adresa de email de la ei,nici telefon,zici ca sunt fantome.
multumesc
Facturile pdf intocmite de Uber pt clienti nu contin reducerile aplicate,astfel incat firma este incarcata atat la venit cat si la tva.Deasemenea, nu se inchid cu incasarile .Voi cum procedati va rog sa-mi spuneti.Nu gasesc nici o adresa de email de la ei,nici telefon,zici ca sunt fantome.
multumesc
Re: contabilitate societati transport alternativ
Buna ziua
Am si eu aceeasi nedumerire: cum vom proceda incepand din ianuarie 2025 cu facturile emise in numele clientului , persoane fizice? avand in vedere ca de acum incolo se vor transmite in SPV-facturile in relatia B2C si facturile simplificate !?
Unde pui, ca nu stim cum sunt incasate?
Am si eu aceeasi nedumerire: cum vom proceda incepand din ianuarie 2025 cu facturile emise in numele clientului , persoane fizice? avand in vedere ca de acum incolo se vor transmite in SPV-facturile in relatia B2C si facturile simplificate !?
Unde pui, ca nu stim cum sunt incasate?