Se poate ca dupa ce se preia o factura de marfa primita in SPV sa se stearga si sa nu se mai poata vizualiza?
Mi s-a transmis ca nu se doreste ca restul angajatilor care au acces la SPV sa vada factura respectiva.....
Mergi la "e-facturi" -> "import e-facturi primite" -> apesi pe butonul "afiseaza doar facturile importate sau anulate" -> cauti factura in cauza -> pui bifa la "preluat" si apesi pe butonul "accept".