impozit profit

halastauanc

impozit profit

#1 Mesaj de halastauanc »

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati.
la inchidere trim 2, imi calculeaza impozit pe profit contabilizat , o suma. Dupa ce inchid luna iunie in balanta e aceeasi suma la impozit pe profit ( cont 4411- sold c). Dar cand fac declaratia 100 imi scrie o suma mult mai mica , este diferenta dintre impozitul pe profit de la trim 1, pe care l-am achitat si acesta. Nu inteleg de ce este asa. am dat toate actualizarile si tot asa e. Am inteles ca nu sunt singura in situatia asta si am fost sfatuita sa scriu de mana suma corecta in declaratie. Dar mie imi e teama ca ceva nu fac eu bine.

septimiuv

Re: impozit profit

#2 Mesaj de septimiuv »

Nu e normal să declari doar diferența dintre total impozit și cel declarat la martie?

halastauanc

#3 Mesaj de halastauanc »

Dar nu e total impozit. E impozitul pe trim 1 si impozitul pe trim 2. Am devalidat lunile pana la , inclusiv martie, am validat din nou, si apar aceleasi sume si la impozite si in balanta ,corect , dar la D100 acum imi pune zero "nimic" . Eu am facut declaratia cu suma de la trim 2 si am achitat, dar tot nu inteleg...

septimiuv

#4 Mesaj de septimiuv »

Impozitul este anual nu este trimestrial. La fiecare termen se calculează de la începutul anului și se scade ce s-a declarat deja.

serbanv59

#5 Mesaj de serbanv59 »

La trim III imi apare in saga imp profit 42316 si contabilizat 42989 . Nu trebuia sa apara la cel contabilizat la fel ?

Scrie răspuns