Eroare raport validare
Eroare raport validare
Cand validez un aviz de intrare marfuri imi pare o fereastra RAPORT VALIDARE "Eroare la preluarea conturilor de adaos/TVA neexigibila. Tip de articol incorect" si nu imi foloseste analiticul de la 378 in NC.
Care ar putea fi cauza?
Nu s-au facut modificari fata de ce era anterior, doar s-a actualizat versiunea 590
Care ar putea fi cauza?
Nu s-au facut modificari fata de ce era anterior, doar s-a actualizat versiunea 590
- balazse246
Re: Eroare raport validare
Informatiile oferite sunt minimale, de exemplu nu ai zis daca lucrezi cantitativ-valoric sau global-valoric.
Daca lucrezi cantitativ-valoric, nu inteleg de ce ai lucra la pret de vanzare.
Daca lucrezi global-valoric, atunci lucrezi pe "nedefinit", iar la "cont" ai trecut un cont analitic setat la nivel de "gestiuni" pentru o gestiune de tip "global-valoric", corect?
Anterior postarii, ai incercat sa mai actualizezi programul inca o data?
Daca lucrezi cantitativ-valoric, nu inteleg de ce ai lucra la pret de vanzare.
Daca lucrezi global-valoric, atunci lucrezi pe "nedefinit", iar la "cont" ai trecut un cont analitic setat la nivel de "gestiuni" pentru o gestiune de tip "global-valoric", corect?
Anterior postarii, ai incercat sa mai actualizezi programul inca o data?
Imi da acest mesaj la validare NRCD societatea este neplatitoare de TVA. Eroare la preluarea conturilor de adaos/TVA neexigibila. Tip de articol incorect.Eroare la preluarea conturilor de adaos/TVA neexigibila. Tip de articol incorect.Eroare la preluarea conturilor de adaos/TVA neexigibila. Tip de articol incorect.
- balazse246
Ce este "NRCD"?
NOTA RECEPTIE CONSTATARE DIFERENTE
- balazse246
Si nu il poti tasta textul cu minuscule?
Deci, la "intrari" vrei sa validezi inregistrarea si iti apar acele mesaje de eroare.
Ma gandesc ca la marfuri ai o evidenta global-valorica la pret de vanzare si ai creat o gestiune, dar verifica cota de TVA, care ar trebui sa fie zero.
Mai verifca, ca la intrari sa fie completat cu zero colaoan "%TVA" si "TVA".
Sa ne zici cum s-a finalizat.
Deci, la "intrari" vrei sa validezi inregistrarea si iti apar acele mesaje de eroare.
Ma gandesc ca la marfuri ai o evidenta global-valorica la pret de vanzare si ai creat o gestiune, dar verifica cota de TVA, care ar trebui sa fie zero.
Mai verifca, ca la intrari sa fie completat cu zero colaoan "%TVA" si "TVA".
Sa ne zici cum s-a finalizat.
Evidenta este cantitativ valorica
Acelasi mesaj
Eroare la preluarea conturilor de adaos/TVA neexigibila. Tip de articol incorect.Eroare la preluarea conturilor de adaos/TVA neexigibila. Tip de articol incorect.Eroare la preluarea conturilor de adaos/TVA neexigibila. Tip de articol incorect.
- balazse246
Daca lucrezi cantitativ-valoric, cumva ai optat pentru evidenta la pret de vanzare?
Daca da, totusi de ce? Ce rost are?
Poti sa redai ce introduci in partea de articole?
Daca da, totusi de ce? Ce rost are?
Poti sa redai ce introduci in partea de articole?
Este metoda fifo.
Asa am preluat si este un neplatitor de tva. Global valoric imi cere cont de tva neexigibil.
Paine bauturi apa sucuri.
Asa am preluat si este un neplatitor de tva. Global valoric imi cere cont de tva neexigibil.
Paine bauturi apa sucuri.
- balazse246
Acum ar trebui sa te decizi, lucrezi cantitativ-valoric, adica lucrezi pe tip "marfa", sau global-valoric si atunci lucrezi pe tip "nedefinit"?
FIFO nu are legatura cu tipul evidentei.
FIFO nu are legatura cu tipul evidentei.
La global valoric imi cere cont de tva neexigibil desi societatea nu este platitoare de tva
- balazse246
Ai verificat cele mentionate mai sus (in ceea ce priveste gestiunea si la intrari casutele "%TVA" si "TVA")?