Salutare, in cazul unei activitati de productie am setate in Saga produsele finite pe "Produse nestocate" pentru a se genera automat productia in momentul înregistrării vanzarii, dar observ ca nu se face si inregistrarea productiei cu 345 si 711, probabil tocmai pentru ca e productie nestocata si produsele finite nu genereaza miscare de stocuri, dar din punct de vedere contabil e ok sa nu am inregistratile contabile cu 345 si 711?
Multumesc.
Productie nestocata
- balazse246
Re: Productie nestocata
Ai stoc sau nu? Daca nu, atunci nu vad problema.
Nu este stoc, tot ce se produce se vinde.
Nu are de ce să facă acea notă la nestocate.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua.
Am incercat sa bifez la produs finit ca fiind nestocat si nu ma lasa .Ar trebui sa merg sa modific altceva inainte ?
Multumesc.
Am incercat sa bifez la produs finit ca fiind nestocat si nu ma lasa .Ar trebui sa merg sa modific altceva inainte ?
Multumesc.
- balazse246
O data ce ai inregistrari pe acel tip de articol este normal ca nu te mai lasa sa lucrezi.
Daca ai lucrat doar in trecut cu produse finite si acum vrei sa optezi pentru productie nestocat, atunci creezi un nou tip de articol ca si cel de produs finit doar ca ii pui bifa la "nestocat".
Daca ai lucrat doar in trecut cu produse finite si acum vrei sa optezi pentru productie nestocat, atunci creezi un nou tip de articol ca si cel de produs finit doar ca ii pui bifa la "nestocat".