Buna seara,
am o problema cu notele contabile la o firma care face achizitii intracomunitare,
desi am bifat T (taxare inversa) la intrari valuta, face nota de tva 635 - 4423, nu stiu ce gresesc
note contabile
- balazse246
Re: note contabile
Cel mai probabil, esti inregistrat in scopuri de TVA doar pentru achizitii intracomunitare, ca urmare este normal sa iti apara acea nota contabila.
Daca esti inregistrat in scopuri de TVA, atunci la "admionistrare" -> "configurare societati" -> ai butonul "D700, impozit si TVA..." unde poti inregistra faptul ca esti inregistrat in scopuri de TVA si de la ce data.
La fel adaugi fiecare pozitie care sunt necesare.
Daca esti inregistrat in scopuri de TVA, atunci la "admionistrare" -> "configurare societati" -> ai butonul "D700, impozit si TVA..." unde poti inregistra faptul ca esti inregistrat in scopuri de TVA si de la ce data.
La fel adaugi fiecare pozitie care sunt necesare.
-
diaconui792
buna ziua. societate neplatitoare de TVA . COD de TVA pt achizitii intracomunitare. introduc cu taxare inversa si totusi imi face nota contabila 4426=4427 si nu 635=4423. mentionez este bifat neplatitor de tv a este trecut codul AIC bifez taxare inversa cand introduc facturile.
multumesc
multumesc
Vedeți în ecranul "D700, impozit și TVA". Eu zic că aveți o înregistrare pentru TVA acolo.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
diaconui792
multumesc. asa era bifat in ecran tva la d700