web
-
mantogp710
Re: web
Parolele se seteaza la nivel de Utilizator. Daca aveti mai multe firme incarcate in Saga Web le puteti accesa pe toate cu acelasi utilizator si parola
dar la clienti nu le convine sa poata intra unul la altul la baza de date deci eu as dori daca se poate sa fie parola diferita daca avem un abonament web 10 atunci toti pot sa intre la baza de date a celuilalt nu e normal eu asa cred
Ce nu intelegeti!? Primul utilizator, apartinatorul licentei pachetului saga web, are acces peste tot. El creeaza alti utilizatori si da acces preferential pe fiecare frima in parte, si la fiecare rubrica. Clientii nu intra cu datele administratorului.
Deci dupa ce ati urcati firmele in SagaWEB, dvs. ca administrator navigati la utilizatori si creeati pt. fiecare firma in parte un alt utilizator. Creeati Utilizator1, Utilizator2, Utilizator3, samd. si apoi ptr. fiecare in parte dati acces doar la firma1, la firma2 si tot asa. Fiecare utilizator isi seteaza singur parola dar nu poate pana nu il creeati dvs in Administrare>Utilizatori, adica ai adaugati mailul pe care va veni linkul de acces. Dupa ce fiecare isi seteaza parola se logheaza in SagaWEB si va vedea doar firma la care are acces. https://www.youtube.com/watch?v=G4FN7GUnagQ
Ultima oară modificat Lun Ian 12, 2026 6:29 pm de către ciucam544, modificat 1 dată în total.