Eroare certificat

ciureae

Eroare certificat

#1 Mesaj de ciureae »

Ce inseamna aceste atentionari? Am 4 certificate medicale, cod 08. Atentionare la al treilea. Care trebuie sa fie nr. initial la al treilea certificat?
ATENTIE
ANGAJATOR:
ASIGURATI:
ASIGURAT 1:
* ATENTIE - D (1): (avertisment1) CM in continuare (cu D_3,D_4 completate) si D_10#(4,5) si D_5>D_6 (S95.2)!

septimiuv

Re: Eroare certificat

#2 Mesaj de septimiuv »

Ignoră atenționarea.

ciureae

#3 Mesaj de ciureae »

Problema este ca s-ar putea sa imi respinga dosarul la Casa de asigurari de sanatate.Ce credeti, depun cu atentionari? La al treilea certificat este trecut la nr.initial , nr.celui de-al doilea certificat. Nu ar trebui sa fie nr. primului certificat, cel initial? Toate sunt in continuare.

gheorghei642

#4 Mesaj de gheorghei642 »

INSTRUCTIUNI privind utilizarea si modul de completare a certificatelor de concediu medical
.........
Art. 13
Initial/In continuare: se va indica de catre medicul care elibereaza certificatul de concediu
medical daca acesta este "Initial" sau "in continuare", bifandu-se cu "X" casuta
corespunzatoare, dupa caz. Prin certificatele concediu medical initial se intelege orice
certificat de concediu medical care nu prelungeste un concediu medical anterior sau orice
certificat de concediu medical care prelungeste un concediu medical anterior neintrerupt
pentru afectiuni diferite. Prin certificat de concediu medical in continuare se intelege orice
certificat care prelungeste un concediu medical anterior neintrerupt pentru aceeasi afectiune.

Scrie răspuns