formular 150
formular 150
Buna ziua, formularul 150 se poate depune on-line?
Re: formular 150
Formularul 150 se depune NUMAI ONLINE
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
-
feodorovl615
Am depus online 150 dar nu am primit inca validarea (au trecut 4 zile), ca sa pot merge mai departe cu solicitarea de acces SPV. Voi ati primit o confirmare email, ca si pana acum ?
- balazse246
Totusi ce legatura are una cu alta (D150 cu SPV)?
Ai incercat sa depui o declaratie pentru CIF-ul in cauza si nu ai reusit?
Ai incercat sa depui o declaratie pentru CIF-ul in cauza si nu ai reusit?
-
gheorghei642
La organul fiscal teritorial (de administrare a contribuabilului) ori la orice organ fiscal subordonat ANAF ati fost ( la ghiseu, prezenta fizica) cu un exemplar listat a formularului 150 ( transmis si inregistrat on line)?
-
feodorovl615
Pana de curand procedura pt acces depunere declaratii/acces SPV era urmatoarea:
- se completa un formular online, se atasau scan procura/cui/etc - se genera pdf declaratia 150
- te duceai cu 150 si documentele in original la orice ANAF
- asteptai cateva zile, se primea email confirmare. Din acel moment puteai depune declaratii pt respectiva firma
Dupa primirea acestui OK, depuneai online cam aceleasi documente si solicitai acces SPV. In general se primea ok email, cei de la Sector 3 mai trimiteau solicitare sa te prezinti din nou cu original la ANAF. Mergeai la ANAF daca primeai mesaj, iti dadeau acces si in SPV.
Am inteles ca recent s-a schimbat procedura si 150 se depune exclusiv online si nu mai ai de facut drum la ANAF (Aleluuuuia). Am intrat pe un link pe care nu il mai gasesc acum , ceva gen https://www.anaf.ro/Inreg150/ , am atasat scan procura, cui, ci , certificat digital in format CER. Am primit automat un mesaj "Formularul 150 cu ID-ul XXXXX a fost trimis cu succes."
Fara nici un PDF pe care sa il printez si cu care sa merg la ANAF, fara nimic. Am asteptat (au trecut vreo 5 zile deja) sa primesc un OK email sau macar un mesaj ca ceva nu e ok. NIMIC. Am incercat sa depun o declaratie pt acea firma, primesc mesaj ca nu am drept de depunere.
Ceva imi scapa, rog ajutor. Multumesc.
- se completa un formular online, se atasau scan procura/cui/etc - se genera pdf declaratia 150
- te duceai cu 150 si documentele in original la orice ANAF
- asteptai cateva zile, se primea email confirmare. Din acel moment puteai depune declaratii pt respectiva firma
Dupa primirea acestui OK, depuneai online cam aceleasi documente si solicitai acces SPV. In general se primea ok email, cei de la Sector 3 mai trimiteau solicitare sa te prezinti din nou cu original la ANAF. Mergeai la ANAF daca primeai mesaj, iti dadeau acces si in SPV.
Am inteles ca recent s-a schimbat procedura si 150 se depune exclusiv online si nu mai ai de facut drum la ANAF (Aleluuuuia). Am intrat pe un link pe care nu il mai gasesc acum , ceva gen https://www.anaf.ro/Inreg150/ , am atasat scan procura, cui, ci , certificat digital in format CER. Am primit automat un mesaj "Formularul 150 cu ID-ul XXXXX a fost trimis cu succes."
Fara nici un PDF pe care sa il printez si cu care sa merg la ANAF, fara nimic. Am asteptat (au trecut vreo 5 zile deja) sa primesc un OK email sau macar un mesaj ca ceva nu e ok. NIMIC. Am incercat sa depun o declaratie pt acea firma, primesc mesaj ca nu am drept de depunere.
Ceva imi scapa, rog ajutor. Multumesc.
-
moldovanv416
Va asteapta 10 zile sa duceti imputernicirea in original la Anaf . Dupa 10 zile cererea dvs se sterge si trebuie sa depuneti alta.
-
feodorovl615
Am facut cerere in SPV de pe CNP-ul meu pt urgentare apropbare. Am primit aprobare pt serviciul depunere declaratii in aproximativ 1 ora (in sfarsit..).
Ce spuneti Dvs era procedura "veche", descrisa de mine mai sus.
Ce spuneti Dvs era procedura "veche", descrisa de mine mai sus.
Adica te-aiminregistrat pe tine pe CNP, nu firma.
si eu am completat formularul on line si imi raspunde anaf-ul ca nu l-am semnat digital?????!!! unde sa il semnez? poate am gresit si nu am atasat la casuta cu CNP documentul de confirmare a certificatului digital?