Buna ziua,
am o firma care beneficiaza de subventie cf art 80 legea 76/2002 pt tinerii absolventi pentru un angajat care din 20.08 nu mai lucreaza la firma. Acum intocmesc salariile aferente lunii august si trebuie sa ii calculez zilele de concediu neefectuate.
Am calculat 2 zile de concediu neefectuate.
Intrebarea mea este: valoarea subventiei de primit se calculeaza in functie de venitul brut realizat de 911lei (care include si zilele de concediu de odihna neefectuate) sau la valoarea venitului baza de calcul de 510 lei?
Multumesc.
Subventie art 80
Re: Subventie art 80
la valoarea venitului baza de calcul de 510 lei.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Buna,
daca nu mai lucreaza persoana pentru care s-a incheiat conventia nu mai au dreptul la subventie, ba mai mult trebuie sa ramburseze toata suma primita plus dobanda la suma incasata de firma ...... vezi in legea 76/2002 si in Norma de aplicare ce spune.
daca nu mai lucreaza persoana pentru care s-a incheiat conventia nu mai au dreptul la subventie, ba mai mult trebuie sa ramburseze toata suma primita plus dobanda la suma incasata de firma ...... vezi in legea 76/2002 si in Norma de aplicare ce spune.
Pentru PirleaA
Bine ai venit pe forum!
Nu in toate cazurile se procedeaza asa cum ai mentionat, exista si exceptii, depinde de articolul cu care s-a desfacut contractul.
Bine ai venit pe forum!
Nu in toate cazurile se procedeaza asa cum ai mentionat, exista si exceptii, depinde de articolul cu care s-a desfacut contractul.