Cooperativa mestesugareasca probleme salarii

ursescua

Cooperativa mestesugareasca probleme salarii

#1 Mesaj de ursescua »

Buna ziua,

Fac salariile pentru o Cooperativa Mestesugareasca iar la noi nu e un salariu fix ci se plateste la realizari. As dori sa stiu unde bag salariul realizat ca am vazut ca la Saga C nu este o rubrica la salarii cu salariul realizat.

Astept un raspuns de la dvs.

Va multumesc

balazse

Re: Cooperativa mestesugareasca probleme salarii

#2 Mesaj de balazse »

Bine ai venit pe forum!
Poti da mai multe detalii referitor la modul cum este stipulat in contract salariul?

herganiec

#3 Mesaj de herganiec »

iti spun eu, cunosc un caz.
Sunt incadrati cu minim pe economie pt o realizare de X suma pe luna. Atunci primesc minimul pe economie.
Daca depasesc (in lunile de vara mai ales) primesc in plus pe <alte venituri> suma procentuala cu cat au depasit planull(realizatul).
Acelasi lucru se aplica si cand nu realizeaza norma(planul) pe luna li se diminueaza salariul de la 100% procentual cu cat nu au realizat.
E o chestie ciudata.. ca nu li se asigura minimul pe luna in cazul ca nu au realizat norma de venit.
De ex. frizeri, sau muzicanti la restaurant sunt luni cand pot realiza pe luna si 2000-3000lei si luni de iarna cand nu fac nici minimul sau chiar nimic daca nu au facut realizari.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Puteți stabili plata pe oră. Sau să operați o reținere prin completarea coloanei rețineri anterioare brutului.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns