declaratia 112 cu erori

florescud

declaratia 112 cu erori

#1 Mesaj de florescud »

Buna ziua,

incerc sa fac declaratia 112 si la validare in pdf,imi apar erorile:
cci,somaj angajat si somaj angajator ,sume diferite fata de cele calculate,de asemenea,inca o eroare A.9-baza pt contributia de somaj trebuie sa fie 0(s22).
Am avut un angajat in concediu toata luna,20 de zile,in statul de plata-salariati permanenti sunt calculate corect toate sumele,dar in declaratia 112,baza de calcul este diminuata cu suma din concediul de odihna,care este si salariul de incadrare al salariatului respectiv.
Am incercat sa ma descurc singura,dar nu am reusit,asa incat va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea cum sa rezolv situatia aceasta.
Si luna trecuta am avut un alt angajat in concediu,la fel ca si luna asta,dar toate sumele au fost calculate corect si declaratia nu a avut erori.
Multumesc anticipat.

septimiuv

Re: declaratia 112 cu erori

#2 Mesaj de septimiuv »

trimite baza de date la saga pe mail

florescud

#3 Mesaj de florescud »

S-a rezolvat,multumesc mult pentru raspuns.Gresisem eu cand am modificat un salar,la data,dar am corectat si s-a rezolvat.

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Pentru FlorescuD
Poti da mai multe detalii? nu de alta doar poate si altii ar dorii sa invete din cele patite. :wink:

florescud

#5 Mesaj de florescud »

Scuze pentru intarziere.Am avut o modificare de salar,in fapt o majorare cu 1 dec.2014,angajatul are contract cu 31.10.2013 si undeva in procedura prvind modificarile de salarii(vezi tutorialele despre revisal),am gresit modificand data de incepere,cu data modificarii si de aceea programul nu mai vedea salariatul ,la calculul obligatiilor de plata.Nu a fost nimic special,doar lipsa de atentie... :roll:

balazse

#6 Mesaj de balazse »

Multumesc, macar stim la ce sa fim atenti. :wink:

Scrie răspuns