Buna,
Am reusit sa import revisalul in SAGA C.
S-au preluat angajatii in ecranul salariati, dar in ecranul registru de evidenta al salariatilor---> istoric salariati, nu apare nici o inregistrare!
Nu ar fi trebui sa se preia si istoricul salariatilor?
E ok asa ? pot folosi SAGA in continuare pt a transmite REVISAL-ul?
Va multumesc
Import revisal in SAGA - istoric salariati
Re: Import revisal in SAGA - istoric salariati
Nu se poate preluare istoricul pentru ca nu exista statele de plata.
Daca aveti acel istoric (poate exista vreo "situatie" legata de fiecare salariat) il culegeti manual si-l introduceti acolo.
Il va tine minte.
Daca aveti acel istoric (poate exista vreo "situatie" legata de fiecare salariat) il culegeti manual si-l introduceti acolo.
Il va tine minte.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
@paturcai
nu cred ca este o legatura intre meniul "state de plata" si "registrul de evidenta al salariatilor"
parerea mea este ca nu s-a preluat istoricul datorita faptului ca xml-ul sau fisierul .rvs contine doar ultimele modificari .
nu cred ca este o legatura intre meniul "state de plata" si "registrul de evidenta al salariatilor"
parerea mea este ca nu s-a preluat istoricul datorita faptului ca xml-ul sau fisierul .rvs contine doar ultimele modificari .
Fisierul "rvs" contine toate modificarile care s-au inregistrat.
Daca nu se importa istoricul incearca sa contactezi echipa Saga pentru detalii, dupa care sa ne zici si noua.
Daca nu se importa istoricul incearca sa contactezi echipa Saga pentru detalii, dupa care sa ne zici si noua.
Fișierul RVS nu conține toate modificările. Conține starea la momentul generării lui a salariaților existenți în registrul electronic din acel moment.
Istoricul nu se poate importa de nicăieri. El există doar în baza de date a revisal în care s-au operat modificările, dar nu și în RVS. Acel RVS e un fișier ce conține imaginea de moment a salariatului indiferent de ce modificări a avut acesta în trecut.
@urs553
Eu pentru astfel de cazuri recomand folosirea în continuare a bazei de date din programul oficial. Nu continuarea lui în SAGA. E mult mai sigur și vezi tot ce s-a întâmplat în trecut. Că vei opera de două ori e adevărat, dar e un inconvenient peste care se poate trece.
Istoricul nu se poate importa de nicăieri. El există doar în baza de date a revisal în care s-au operat modificările, dar nu și în RVS. Acel RVS e un fișier ce conține imaginea de moment a salariatului indiferent de ce modificări a avut acesta în trecut.
@urs553
Eu pentru astfel de cazuri recomand folosirea în continuare a bazei de date din programul oficial. Nu continuarea lui în SAGA. E mult mai sigur și vezi tot ce s-a întâmplat în trecut. Că vei opera de două ori e adevărat, dar e un inconvenient peste care se poate trece.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
@tomac ,balazse,paturcai
va multumesc.
Am decis sa folosesc in continuare programul inspectiei muncii.
va multumesc.
Am decis sa folosesc in continuare programul inspectiei muncii.