Buna ziua,
Amgajez o persoana pe post de sofer. Va efectua transport international de marfa cu masina firmei. Ce trebuie sa scriu in contract la punctul D Locul muncii ?
Locul muncii sofer
Re: Locul muncii sofer
La sediul (la punctul de lucru), al societatii si la bordul mijlocului de transport ...
Buna ziua!
Contabila de dinainte care a facut angajarea unui sofer a trecut in CIM locul de munca ca fiind pe traseu. Eu am facut act aditional la CIM cu clauza de mobilitate. Am insa temeri ca totusi nu e chiar in regula. Ar fi mai bine sa fac un alt CIM unde sa trec locul de munca ca fiind la sediu si sa specific ca in cazul delegarilor se va plati diurna corespunzatoare? Vreau sa am totul in regula cu partea de diurna...
Multumesc!
Contabila de dinainte care a facut angajarea unui sofer a trecut in CIM locul de munca ca fiind pe traseu. Eu am facut act aditional la CIM cu clauza de mobilitate. Am insa temeri ca totusi nu e chiar in regula. Ar fi mai bine sa fac un alt CIM unde sa trec locul de munca ca fiind la sediu si sa specific ca in cazul delegarilor se va plati diurna corespunzatoare? Vreau sa am totul in regula cu partea de diurna...
Multumesc!
Cu privire la diurna: Daca nivelul acesteia nu este stabilit prin CCM sau ROI, atunci neaparat trebuie sa fie stabilit prin CIM.
Cu privire la locul desfasurarii, anterior am dat o solutie.
Cu privire la locul desfasurarii, anterior am dat o solutie.
Va multumesc!