SATATE DE SALARII CU ORE DE NOAPTE SI ORE DE SAMBATA SI DUM!

blagam359

SATATE DE SALARII CU ORE DE NOAPTE SI ORE DE SAMBATA SI DUM!

#1 Mesaj de blagam359 »

Va rog sa ma ajutati la intocmirea unui stat de salarii, in cazul soferilor care conduc tiruri si care, au in afara orelor de zi mai au si ore de noapte si sambete si duminici si ore suplimentare atat in timpul saptamanii de lucru cat si in unele sambete si duminici. Cazul consta in intocmirea statului pentru un sofer care, in luna martie:
1. A condus 13 nopti, adica 104 de ore de noapte si
2. De zi a lucrat 7 zile cate 8 ore adica 56 de ore. Deasemenea, 16 din cele 56 de ore de zi au fost o sambata si o duminica iar celelalte 40 de ore au fost in timpul saptamanii de luni pana vineri in timpul programului
3. Suplimentar intr-o vineri a lucra 4 ore.
4. Suplimentar ntr-o sambata a lucrat 3 ore.

Ma intereseaza sa stiu corect cum intocmesc statul de salarii si procentele care le aplic in cele 4 cazuri. Deasemenea, daca se poate sa-mi spuneti orele de noapte se considera intre ce ore?

Multumesc anticipat pentru raspuns!

Iulia

herganiec

Re: SATATE DE SALARII CU ORE DE NOAPTE SI ORE DE SAMBATA SI

#2 Mesaj de herganiec »

pentru orele de noapte se da un procent de 25%,
pentru orele suplimentare se da un spor permanent lunar de 1% la sal incadrare, si se platesc (la detalii se completeaza) 200%.
orele de noapte sunt considerate intre 22-06 si trebuie sa fie minin 3ore pe noapte.

Completeaza vezi cum iese statul.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns