Numar mediu de salariati
Numar mediu de salariati
Unde pot vedea nr mediu de salariati anual sau lunar in saga? Multumesc.
- danilevicis
Re: Numar mediu de salariati
Anual in bilant.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Numai anual? Eu am preluat numai din acest an in saga si imi trebuie nr mediu salariati sa l raportez pentru fonduri europene . Daca nu este in saga stie cineva cum se calculeaza?
- fagarasa176
Calculezi frumos cu "creonu" pe hartie
Pe ce perioada avem nevoie?
O luna...bunnn..
Dam tiparire stat, ne ducem pe ultima pagina si in dreptul ultimului salariat avem o cifra...si boom...gata avem numarul mediu de salariati in luna respectiva
Daca vrem pe doua luni adunam persoanele din statele celor doua luni si impartim la doi...si surpriza..avem numarul mediu de salariati pentru doua luni
Poti sa arunci un ochi si pe vechitura asta http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?t=11654
O luna...bunnn..
Dam tiparire stat, ne ducem pe ultima pagina si in dreptul ultimului salariat avem o cifra...si boom...gata avem numarul mediu de salariati in luna respectiva
Daca vrem pe doua luni adunam persoanele din statele celor doua luni si impartim la doi...si surpriza..avem numarul mediu de salariati pentru doua luni
Poti sa arunci un ochi si pe vechitura asta http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?t=11654
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Multumesc. Mai am o intrebare unde trec o prelungire a unui contract pe perioada determinata ma duc la la registru evidenta clik pe om data consemnarii 16.05.2016 data contract ramane 16.04.2016 contract data sfarsit modific din 16.05.2016.in 16.06.2016. Este corect sau trebuie sa modific in alta parte deoarece la istoric salariat nu apare modificarea.
Corect
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Multumesc.
-
scuze dar nu se calculeaza asa....ce e trecut pe stat a sf de luna sunt nr de salariati de pe stat ....fagarasa176 scrie:Calculezi frumos cu "creonu" pe hartie
O luna...bunnn..
nr mediu se calculeaza pe zile in luna si pe cuantum ore per salariat / zi
adica se ia nr de salariat la sf fiecarei zile ( inclusiv sambete si duminici) si se imparte suma zilnica la nr de zile in luna
la cei cu fractie de norma se cumuleaza pana la norma intreaga ( ex. 2 sal cu cate 4 ore zi = 1 sal cu 8 ore- norma intreaga)
asta experieta castigata in baza stresului generat de instit de statistica
- fagarasa176
Stiu ca nu este asa cum am explicat, eu i'am zis o varianta mai fiabila si usor de calculat
Chiar crezi ca vine cineva sa verifice daca ai calculat corect numarul mediu?
Iti zic eu...nimeni..asa ca nu are rost sa iti zdrobesti aiurea creierii cu calculul acela idiot
Calculul corect il gasesti in link'ul de mai sus
Iti zic eu...nimeni..asa ca nu are rost sa iti zdrobesti aiurea creierii cu calculul acela idiot
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
fagarasa176 scrie:Stiu ca nu este asa cum am explicat, eu i'am zis o varianta mai fiabila si usor de calculat
nu are rost , dar nu stiu in ce caz e implicat colegu si am explicat, si eu subscriu ca e dificl de calculat ca doar am experimentat, odata aberatia asta, apo am simplificat..in baza aceleasi idei...nu verifica nimeni din fericire
Pentru CostacheT982
Referitor la postare:
Referitor la postare:
tomac scrie: Folosiți butonul "Răspunde" pentru a continua o discuție. Nu folosiți butonul "Citează" decât atunci când e nevoie să citați pe cineva.