ma poate ajuta cineva ? lucrez de curand cu saga si nu stiu cum sa trec un salariat in cfp astfel incat declaratia 12 sa nu mai dea erori
multumesc
SALARII - AJUTOR
Re: SALARII - AJUTOR
perioadele suspendate dau atentionari nu erori
Generați statul de salarii în Operații - State salarii
Dați "Modific" în stat pe numele salariatului respectiv și apăsați butonul "Detalii". În panoul de detalii ce se va deschide completați numărul de zile de concediu fără plată acordat salariatului. Salvați, confirmați mesajul generat de program și, pentru orice eventualitate, apăsați butonul "Actualizare date".
Apăsați butonul "Generare D112" și, în ecranul de generare al acesteia, apăsați "Actualizare date".
Ca observație: apăsarea butoanelor "Actualizare date" nu este obligatorie. Este recomandată, pentru a evita posibile erori legate de o eventuală neactualizare a datelor modificate la un salariat.
Dați "Modific" în stat pe numele salariatului respectiv și apăsați butonul "Detalii". În panoul de detalii ce se va deschide completați numărul de zile de concediu fără plată acordat salariatului. Salvați, confirmați mesajul generat de program și, pentru orice eventualitate, apăsați butonul "Actualizare date".
Apăsați butonul "Generare D112" și, în ecranul de generare al acesteia, apăsați "Actualizare date".
Ca observație: apăsarea butoanelor "Actualizare date" nu este obligatorie. Este recomandată, pentru a evita posibile erori legate de o eventuală neactualizare a datelor modificate la un salariat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Va rog cum sa procedez pentru generare stat salarii luna 04 2016; mesajul este : " Salariatul cu codul a fost sters din lista ".
Pentru luna 05 si 06 genereaza corect. sunt la versiunea 470.
Pentru luna 05 si 06 genereaza corect. sunt la versiunea 470.
pai vezi la salariati ce are salariatul cu codul respectiv.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”