Buna ziua,
avand in vedere ca un CIM pe per determinata a expirat simbata 17.09.16,incetarea am sa o transmit azi in Revisal,
dar o sa-i mai facem un alt CIM tot pe per determinata ,as putea sa-l fac cu data de 18.09.16 ,(ca sa nu aiba intrerupere intre ele) ??
multumesc,
incetare CIM determinata
Re: incetare CIM determinata
In mod normal trebuia sa trimiti incetarea cel tarziu pe ultima zi de lucru 17.09.2016 (preferabil 16.09.2016).
Daca ai fi trimis cu o zi inainte atunci ar fi fost corect, altfel daca doresti acum esti pasibil de amenda (destul de usturatoare, pentru munca la negru).
Daca ai fi trimis cu o zi inainte atunci ar fi fost corect, altfel daca doresti acum esti pasibil de amenda (destul de usturatoare, pentru munca la negru).
De ce preferabil in 16.09.2016?
HG 500,spune clar ca incetarea contractului de munca se transmite "la data incetarii....."
HG 500,spune clar ca incetarea contractului de munca se transmite "la data incetarii....."
Daca azi e cererea de demisie cu acordul partilor, azi zi lucrata, cerere aprobata, maine se emite decizia si se transmite, e gresit, transmisa maine ?
Pentru GrecuS149
Am zis 16.09.2016, deoarece este zi lucratoare, iar 17.09.2016 nu este.
Pentru ZaineaL
Depinde cu ce data nu mai lucreaza.
Am zis 16.09.2016, deoarece este zi lucratoare, iar 17.09.2016 nu este.
Pentru ZaineaL
Depinde cu ce data nu mai lucreaza.