Diurna angajat intr-un alt oras decat orasul de domiciliu

petrovicif

Diurna angajat intr-un alt oras decat orasul de domiciliu

#1 Mesaj de petrovicif »

Buna ziua

As vrea sa ma ajutati cu o parere: angajat la o firma de constructii care are sediul in alta localitate decat localitatea de domiciuliu la 500 de km. Lucrarile se desfasoara in localitatea unde este sediul firmei.

Se poate acorda diurna si cheltuieli de cazare pentru angajatii care sunt in aceasta situatie??

Legislatia prevede ca in cazul delegarii si detasarii in alta localitate, precum si in cazul deplasarii in cadrul localitatii, in interes de serviciu, poate primi diurna persoana care se deplaseaza pentru o distanta mai mare de cinci kilometri fata de localitatea unde isi are locul permanent de munca

Ce inseamna loc permanent de munca? - locul in care isi are sediul firma?

Multumesc pt parerile voastre

herganiec

Re: Diurna angajat intr-un alt oras decat orasul de domicili

#2 Mesaj de herganiec »

loc permanent este sediul firmei.

faptul ca angajatul face naveta (sa zicem 100km zilnic) de la el de acasa la sediul firmei si inapoi nu inseamna ca trebuie sa-i dau diurna. Diurna i-o acordati daca pleaca de la sediul firmei in alta localitate.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

petrovicif

Re: Diurna angajat intr-un alt oras decat orasul de domicili

#3 Mesaj de petrovicif »

Multumesc

Aceasta este si parerea mea.

Am avut o discutie cu cineva referitor la acest subiect si nu ne puneam de acord.

O zi reusita!!!

Scrie răspuns