Trebuie sa angajez un domn care a facut studiile in Italia si are actele de studii (liceu) in limba italiana.
Ce trebuie sa fac?
Trebuie traduse de in traducător autorizat?
Se asimilează liceului facut in Romania?
Multumesc!
Am uitat sa precizez ca este cetatean roman.
acte de studii angajat
Re: acte de studii angajat
Depinde totusi in ce functie doresti sa il angajezi, adica daca este nevoie de anumite studii.
Ar fi bine sa fie traduse acele documente, dar sincer sa fiu poate doar cei de la ITM ar putea sa iti raspunda daca se pot asimila studiilor din tara.
Ar fi bine sa fie traduse acele documente, dar sincer sa fiu poate doar cei de la ITM ar putea sa iti raspunda daca se pot asimila studiilor din tara.
Vreau sa-l incadrez pe o functie cu studii medii.
Am sa incerc sa sun la ITM, dar nu sunt sigura ca voi putea lua legatura cu cineva.
Multumesc!
Am sa incerc sa sun la ITM, dar nu sunt sigura ca voi putea lua legatura cu cineva.
Multumesc!
În ce sistem, privat, bugetar sau cu capital de stat de utilitate publică? Dacă e sistem privat și nu ai un CCM care să impună studiile minime obligatorii, de ce îți mai bați capul? Funcția ce COR are?
Dacă e sistem privat, cu excepția unor ocupații regementate prin legi speciale (avocat-studii juridice, contabil șef-studii economice, etc.) nu prea sunt restricții. Doar avize speciale pentru anumite meserii.
Dacă e sistem privat, cu excepția unor ocupații regementate prin legi speciale (avocat-studii juridice, contabil șef-studii economice, etc.) nu prea sunt restricții. Doar avize speciale pentru anumite meserii.
Vreau sa-l angajez in sistem privat ( o firma mica); functia are COR 351103-tehnician echipamente de calcul si retele ( studii medii).
Am sa-l trimit totusi sa traduca diploma.
Am sunat la ITM Bucuresti, dar suna tot timpul ocupat.
Deci, pot sa-l angajez fara probleme?
Multumesc mult!
Am sa-l trimit totusi sa traduca diploma.
Am sunat la ITM Bucuresti, dar suna tot timpul ocupat.
Deci, pot sa-l angajez fara probleme?
Multumesc mult!