Salarizare

feketez

Salarizare

#1 Mesaj de feketez »

La o angajata care are suspendat C.I.M. pt cresterea copilului am facut urmatoarele inregistrari:
Fisier - Salariati - Registrul de evidenta a salariatilor, am identifcat angajat am modificat caseta Stare de la activ la suspendare, am indicat motivul suspendari (cresterea copilului pana la varsta de 2 ani) am identificat inceputul si sf perioadei de suspendare. Am intrat in Istoricul salariat am generat un rand nou completand toate campurile inclusiv si campul Stare de la activ la suspendare, mentionand inceputul si sfarsitul perioadei de suspendare si am salvat. Dupa care am intrat in Operatii - Satate salariati am generat luna am salvat si la angajata la care am suspendat activitatea am intrat in caseta Concedii - Concedii de odihna/Suspendare, am generat un rand nou. am selectat suspenare pt cresterea copilului 2ani/3ani am specificat perioada de inceput si perioada de sfarsit al suspendarii, am salvat. In momentul validarii lunii la angajata respectiva am venit net zero, dar apare la caseta concedii de boala 168 ore (cate ore am avut lucrate in luna). Asa trebuie sa fie??? iar in declaratia 112 generat din programul saga am la angajata respectiva venit zero, ore suspendate 168, dar la caseta plecari apare data inceperii perioadei de suspendare. Este bine asa???

balazse

Re: Salarizare

#2 Mesaj de balazse »

Da, este corect, deoarece trebuie sa apara pe stat de plata, deoarece contractul nu a incetat.
Este bine cum procedeaza programul.

Scrie răspuns