Trebuie sa plătesc salariile pe card si nu am mai facut asta pana acum.
Îmi puteti spune si mie care sunt pasii de urmat?
Multumesc!
salariu pe card
Re: salariu pe card
completezi la fisiere -> salariati -> detalii -> cont banca si banca la fiecare.
din statul de plata in dreapta sus aveti CARD... ia vedeti ce face acolo..
Spouneti-mi ca ati reusit..
din statul de plata in dreapta sus aveti CARD... ia vedeti ce face acolo..
Spouneti-mi ca ati reusit..

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Multumesc mult, Herganiec!
Am reusit gratie sfaturilor dvs.
Acum, fisierul pe care-l genereaza saga il trimit la banca si nu mai e nevoie sa fac op-uri pentru fiecare salariat, nu?
Am reusit gratie sfaturilor dvs.
Acum, fisierul pe care-l genereaza saga il trimit la banca si nu mai e nevoie sa fac op-uri pentru fiecare salariat, nu?
Mai am niste nelamuriri (stiti cum e :imi dati un deget si eu vreau toata mana).
1-saga imi face 2 fisiere text :il trimit la banca pe cel cu online?
2-am mai multe firme si am creat fisierul pentru doua dintre ele si nu gasesc in TEMP-card decat pe ultimul creat. Am aceeasi banca la ambele firme.
Multumec mult pentru ajutor!
1-saga imi face 2 fisiere text :il trimit la banca pe cel cu online?
2-am mai multe firme si am creat fisierul pentru doua dintre ele si nu gasesc in TEMP-card decat pe ultimul creat. Am aceeasi banca la ambele firme.
Multumec mult pentru ajutor!
Depinde si cu ce banca lucrati, la majoritatea fisierul generat din saga se trimite direct la banca si e ok, la BRD (parca, eu nu lucrez cu BRD) fisierul generat de Saga se copia in programul lor de carduri si de acolo se rula ceva pt criptare si se trimitea la banca.
un fsier este doar un tabel cu angajatii si sumele ce se vireaza (ca sa stiti)
iar celalalt fisier se trimite la banca pt ei.(cu precizarea de mai sus) .
un fsier este doar un tabel cu angajatii si sumele ce se vireaza (ca sa stiti)
iar celalalt fisier se trimite la banca pt ei.(cu precizarea de mai sus) .
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Lucrez cu ING.
Multumesc mult pentru ajutor!
Multumesc mult pentru ajutor!