concedii medicale la un nou salariat

banhazim

concedii medicale la un nou salariat

#1 Mesaj de banhazim »

Buna ziua am un nou salariat (inainte a fost la somaj)care a primit concedii medicale.Cum procedez inregistrarea ? fiindca zile baza de calcul e 0, total sume calculate e 0, media zilnica e 0. Am facut ca se suporta din FS , dar la validare apare eroare:
ANGAJATOR:
ASIGURATI:
ASIGURAT 4:
* EROARE - B.1. (1) - ERR daca Baza Contributie Individuala SOMAJ = 0 si Ore lucrate efectiv in luna > 0 (S38)!
* EROARE - D (1): D.17. Suma veniturilor din ultimele 6 luni este obligatorie si trebuie sa fie >0!
* EROARE - D (1): D.18. Numar de zile aferente veniturilor din ultimele 6 luni este obligatoriu si trebuie sa fie >0!
* EROARE - D (2): D.17. Suma veniturilor din ultimele 6 luni este obligatorie si trebuie sa fie >0!
* EROARE - D (2): D.18. Numar de zile aferente veniturilor din ultimele 6 luni este obligatoriu si trebuie sa fie >0!
Poate cineva sa-mi ajuta?

tomac

Re: concedii medicale la un nou salariat

#2 Mesaj de tomac »

Calculați numărul de zile și veniturile bază de calcul, manual. Pentru perioada cât a fost în șomaj luați în calcul valoarea indemnizației lunare primită de la șomaj pentru fiecare lună în parte din cele 6 luni anterioare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns