Eroare D112
Eroare D112
Buna ziua,
Stie cineva ce trebuie facut in cazul ca D112 are eroare:
E: asigurat (1) [idAsig = 1]
eroare regula: S3: cisAsig <>null daca cnp-ul asiguratului este NIF(9000000XXXXXX)
Multumesc frumos pentru ajutor.
Stie cineva ce trebuie facut in cazul ca D112 are eroare:
E: asigurat (1) [idAsig = 1]
eroare regula: S3: cisAsig <>null daca cnp-ul asiguratului este NIF(9000000XXXXXX)
Multumesc frumos pentru ajutor.
Re: Eroare D112
Mai spre final, în link-ul de mai jos, scrie legat de D112 pentru salariații cu NIF și poate vă lamuriți!
http://www.sagasoftware.ro/?p=1467
http://www.sagasoftware.ro/?p=1467
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Re: Eroare D112 administrator nerezident
Buna ziua,
Am primit si eu aceeasi eroare la transmiterea D112 acum pentru octombrie : eroare regula:" S3: cisAsig <>null daca cnp-ul asiguratului este NIF(9000000XXXXXX)" .Mentionez ca e vorba de un administrator nerezident cu NIF ,introdus la salariati -contract administrare si neasigurat (am formularul A1 din Italia pentru el ). Imi puteti spune ce trebuie completat la CIS asigurat ?
Multumesc.
Am primit si eu aceeasi eroare la transmiterea D112 acum pentru octombrie : eroare regula:" S3: cisAsig <>null daca cnp-ul asiguratului este NIF(9000000XXXXXX)" .Mentionez ca e vorba de un administrator nerezident cu NIF ,introdus la salariati -contract administrare si neasigurat (am formularul A1 din Italia pentru el ). Imi puteti spune ce trebuie completat la CIS asigurat ?
Multumesc.
Iată ce spune ordinul legat de 112
" Caseta "CIS" - se completează codul unic de identificare din sistemul de asigurări de sănătate, atribuit de către casele de asigurări de sănătate conform legii persoanelor străine din statele membre ale Uniunii Europene, Spațiului Economic European și din Confederația Elvețiană, care îndeplinesc condițiile de lucrător frontalier și desfășoară o activitate salariată sau independentă în România și care rezidă în alt stat membru în care se întorc, de regulă, zilnic ori cel puțin o dată pe săptămână, precum și coasiguraților (părinții/soțul/soția) aflați în întreținerea acestora, înscriindu-se cifrele cu aliniere la dreapta."
" Caseta "CIS" - se completează codul unic de identificare din sistemul de asigurări de sănătate, atribuit de către casele de asigurări de sănătate conform legii persoanelor străine din statele membre ale Uniunii Europene, Spațiului Economic European și din Confederația Elvețiană, care îndeplinesc condițiile de lucrător frontalier și desfășoară o activitate salariată sau independentă în România și care rezidă în alt stat membru în care se întorc, de regulă, zilnic ori cel puțin o dată pe săptămână, precum și coasiguraților (părinții/soțul/soția) aflați în întreținerea acestora, înscriindu-se cifrele cu aliniere la dreapta."
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
EU AM COMPLETAT LA CIS, NIF-UL SI A MERS.
ALTA VARIANTA NU AM GASIT.
AM VB CU UN CONTABIL DIN ITALIA SI NU AU Cod unic de identificare din sistemul de asigurări de sănătate (CIS) ..........din 13 cifre.
ALTA VARIANTA NU AM GASIT.
AM VB CU UN CONTABIL DIN ITALIA SI NU AU Cod unic de identificare din sistemul de asigurări de sănătate (CIS) ..........din 13 cifre.
-
buna ziua!
stie cneva ce este aceasta eroare:
Au fost identificate următoarele ERORI:
F: validari globale
Eroare fatala de parsare: 'The entity name must immediately follow the '&' in the entity reference.
multumesc
stie cneva ce este aceasta eroare:
Au fost identificate următoarele ERORI:
F: validari globale
Eroare fatala de parsare: 'The entity name must immediately follow the '&' in the entity reference.
multumesc
- fagarasa176
Scoate caracterul special din denumirea firmei
Fisierul PDF nu mai accepta caractere speciale
Dar pentru inceput trebuie sa faci update
Fisierul PDF nu mai accepta caractere speciale
Dar pentru inceput trebuie sa faci update
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
am facut update , dar care caractere speciale(va referiti la &)
scuze ca nu inteleg
scuze ca nu inteleg
- fagarasa176
Da ma refer la "&" care este un caracter special
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Multumesc. Am citit in Ordinul MFP dar ,el nu este asigurat in Romania si in Italia au un cod de idendificare fiscala formata din cifre si litere si nu-mi permite formularul sa-l introduc. Ca sa pot transmite declaratia am trecut NIF-ul ,s-a validat fara erori dar nu sunt convisnsa ca este bine, voi vedea mai departe, oricum va multumesc foarte mult..tomac scrie:Iată ce spune ordinul legat de 112
-
atentionare regula: S3: cisAsig <>null daca cnp-ul asiguratului este NIF
Buna ziua,
Imi apare aceasta atentionare. e vorba de o persoana ce are contract de arenda. Nu depaseste plafonul, nu trebuie platita sanatatea... nu stiu ce sa mai fac. am trecut si neasigurat aceeasi atentionare, am trecut ci nif-ul in rubrica cis-ului cum am vazut pe forum ca a scris cineva, la fel aceeasi atentionare. nu mai stiu ce sa fac. Daca stie cineva si vrea sa ma ajute? Multumesc!
Buna ziua,
Imi apare aceasta atentionare. e vorba de o persoana ce are contract de arenda. Nu depaseste plafonul, nu trebuie platita sanatatea... nu stiu ce sa mai fac. am trecut si neasigurat aceeasi atentionare, am trecut ci nif-ul in rubrica cis-ului cum am vazut pe forum ca a scris cineva, la fel aceeasi atentionare. nu mai stiu ce sa fac. Daca stie cineva si vrea sa ma ajute? Multumesc!
Ignoră atenționarea.
-
Am gasit problema. In rubrica salariati in paryea dreapta apare sa introduci cis. Am introdus dar nu l-a preluat in declaratie. L-am introdus in declaratie manual si e totul in regula, fara atentionari.
-
Buna ziua. Dupa ultima actualizare am eroare la d112 la un salariat cu concediu medical. pur si simplu nu vede concediul initial, desi este introdus , verificat si totul e ok. A mai avut cineva aceasta eroare? Cum ati rezolvat?