Am incadrat o persoana noua si cand vreau sa-i adaug 2 persoane pentru deducere suplimentara programul imi spune ca CNP este eronat.. la SAGA PS. vers.210
Ati observat asa ceva si la voi ?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
incerc sa adaug la un salariat persoana aflata in intretinere unu din copii si imi da eroare la cnp. L-am verificat si e bun....singura problema e ca incepe cu 6...o fi din cauza asta...s-a mai confruntata cineva cu problema asta?
Nu e anormal să înceapă cu 6. Înseamnă că e fetiță. Copii născuți începând cu anul 2000 au CNP cu 5 sau 6 prima cifră. 5 pentru băieți și 6 pentru fetițe.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
In meniul Salariati, ''data de inceput'' din tabelul cu persoanele aflate in intretinerea salariatului, la datele copiilor, se completeaza data de nastere a copilului??