munca la domiciliu
-
munca la domiciliu
Ca si contabil, ce tip de contract pot avea: telemunca sau munca la domiciliu? In realitate eu fac munca la domiciliu, dar din cate am citit pare ca ar trebui sa trec telemunca.... mi-am prins urechile.
Re: munca la domiciliu
Diferența e ca în cazul unuia dintre ele poți lucra de unde vrei.
-
inteleg, dar e ok daca trec munca la domiciliu? avand in vedere ca asta fac. Nu pot trece telemunca (patronul nu stie nici sa deschida calculatorul -cum m-ar putea verfica...) Mie mi se pare ok munca la domiciliu dar toata lumea zice ca noi contabilii facem telemunca
Si eu am trecut cu munca la domiciliu.... Nu vad de ce nu se poate, daca in realitate chiar asta facem.
Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: In ce caz este telemunca?
Eu lucrez de acasa, laptop, imprimata societatii mutate la mine acasa, si merg si la sediul firmei cate 2 zile pe luna.
Contractul meu individual este munca la domiciuliu.
Va multumesc anticipat.
un croitor poate face munca la domiciliu, cu acul sau cu masina de cusut, foarfeca de croit, toata luna, permanent.
un contabil, care munceste pe/cu mijloace electronice, PC, laptop, smartphone,(nu conteaza in principiu ale cui sunt)
foloseste internetul este in extensia muncii la domiciliu, aka, telemunca minim 15 zile din luna.
Atentie, depinde si cate zile!
Un zugrav, un zidar, un sofer nu poate fi nici intr-una nici in cealalta varianta.
Depinde de felul muncii.
un contabil, care munceste pe/cu mijloace electronice, PC, laptop, smartphone,(nu conteaza in principiu ale cui sunt)
foloseste internetul este in extensia muncii la domiciliu, aka, telemunca minim 15 zile din luna.
Atentie, depinde si cate zile!
Un zugrav, un zidar, un sofer nu poate fi nici intr-una nici in cealalta varianta.
Depinde de felul muncii.