Buna ziua,
Cum inregistrez pe statul de plata (si in D112) un sofer detasat de la o alta firma pentru a-mi efectua o cursa externa? Salariul i-l platesc lui sau firmei unde este salariat? Pe baza de stat de plata? Pe baza de factura?
Multumesc.
Inregistrare stat de plata persoana detasata
Re: Inregistrare stat de plata persoana detasata
Trebuie sa-l inregistrezi la fel ca pe un salariat propriu, prin ecranul Salariati, iar in Registrul de evidenta al salariatilor, din SAGA, ii completezi datele privind detasarea (Data inceput , data sfarsit, CUI firma de la care s-a dispus detasarea, Denumirea firmei si tara). In statul de salarii si D112 va figura ca un salariat propriu. In D112 trebuie sa apara completate datele privind detasarea in rubrica aferenta salariatului.
Eugen Pintea
Re: Inregistrare stat de plata persoana detasata
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu inregistrarea unei detasari a unui salariat la alta societate.
Am operat in Registru de evidenta salariati detasare, data de inceput si sfarsit, cui firma denumire tara...dar pe statul de plata in luna respectiva imi apare salariu de plata.
In cazul in care salariul contributiile sunt suportate de angajatorul caruia i s a-au detasat salariati, ce ar trebui sa ai fac ca sa apara pe stat cu valoarea 0?
Va multumesc mult"!
Va rog sa ma ajutati cu inregistrarea unei detasari a unui salariat la alta societate.
Am operat in Registru de evidenta salariati detasare, data de inceput si sfarsit, cui firma denumire tara...dar pe statul de plata in luna respectiva imi apare salariu de plata.
In cazul in care salariul contributiile sunt suportate de angajatorul caruia i s a-au detasat salariati, ce ar trebui sa ai fac ca sa apara pe stat cu valoarea 0?
Va multumesc mult"!