plata concediu odihna

bozdoga142

plata concediu odihna

#1 Mesaj de bozdoga142 »

In cazul in care un salariat are pe lângă salariul de încadrare și spor de vechime 5% (configurat in program ca spor permanent aplicat la salariul de bază), programul calculează concediul de odihnă la salariul de bază (încadrare), iar sporul de vechime este trecut la sporuri permanente nedefalcat pentru concediu de odihna și timp lucrat.
În aceasta situație salariatul trebuie să primească în mână (net) cu minim 5 zile lucrătoare înainte de plecarea in concediu:
a. Suma trecuta pe statul de plată la concediu de odihnă
b. Suma trecuta pe statul de plată la concediu de odihnă la care se adaugă sporul permanent proporțional cu zilele de concediu
c. Suma trecuta pe statul de plată la concediu de odihnă din care se rețin contributiile salariale (CAS, CASS, impozit)
d. Suma trecuta pe statul de plată la concediu de odihnă + sporul permanent proporțional cu zilele de concediu, din care se rețin contributiile salariale (CAS, CASS, impozit)
Vă mulțumesc.

herganiec

Re: plata concediu odihna

#2 Mesaj de herganiec »

De ce te complici și nu ii dai ca avans tot restul de plata..?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

bozdoga142

#3 Mesaj de bozdoga142 »

Restul de plata trecut pe statul de plata este pentru toata luna (concediu de odihna + zile lucrate).
Dacă salariatul a fost in concediu doar 5 zile din lună, nu mi se pare corect sa-i dau avans pentru concediu de odihna salariul pe toata luna.

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

atunci.. spor la calcule.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

ovidiuo

#5 Mesaj de ovidiuo »

@bozdoga142: Nu iti complica viata inutil ! Asculta sfatul lui @herganiec - o rezolvi imediat si fara alte probleme ! O zi frumoasa sa ai !

P.S. .. ce mai e corect in ziua de azi ?! :evil: :lol:

Scrie răspuns