salariati
-
salariati
Buna ziua, in ecranul salariati, un salariat care este activ imi apare cu rosu si nu stiu din ce cauza, este pensionar.
Re: salariati
Probabil are peste 2 ani vechime si salariul minim pe economie.
-
Asa este i-am marit salariul dar tot cu rosu apare.
-
Este pensionar, angajat cu 8 ore, are functia de baza, am bifat pensionar si baza contrib.egala cu salariu. Ce nu este bine?
Cât e salariul ?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
2436 ron, agricultura
nu 3436?
în agricultură și industria alimentară valoarea salariului minim brut rămâne mai mică (3.436 lei) decât cea aplicată la nivelul restului economiei (3.700 lei), însă datorită facilităților prevăzute prin O.U.G. nr.93/2023, valoarea netă va fi un pic mai mare (2.396 lei în agricultură și industria alimentară, față de 2.363 lei salariul minim net pe țară).
în agricultură și industria alimentară valoarea salariului minim brut rămâne mai mică (3.436 lei) decât cea aplicată la nivelul restului economiei (3.700 lei), însă datorită facilităților prevăzute prin O.U.G. nr.93/2023, valoarea netă va fi un pic mai mare (2.396 lei în agricultură și industria alimentară, față de 2.363 lei salariul minim net pe țară).
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
Da, 3436, scuze , m-am blocat cand am vazut ca are vechime mai mare de 2 ani si nu i-am marit.
încearcă să maresti salariul. salvezi si vezi daca mai e rosu.(oricum e doar atentionare depinde de tine cât mărești)
-
Am marit salariul, dar tot cu rosu apare. Este corect bifa la functia de baza, pensionar si baza contrib.egala cu salariu ?
Ignoră că e cu roșu. Apare roșu pentru că e sub 3.700.
Bună ziua. De la 1 ianuarie 2025 cat este salariul minim pt domeniul agricultură și industrie alimentară? Crește la 4050? Mulțumesc.
Buna dimineata,va rog sa-mi spuneti,daca de la 1 ian 2025 ,pt salariatii cu vechime mai mare de 2 ani ,trebuie marit salariul peste 4050 Ron /luna ?
normal.