salariat cu doua contracte active la ITM

ciorutad

salariat cu doua contracte active la ITM

#1 Mesaj de ciorutad »

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. La un control de la ITM, am un salariat, plecat din societate, dar care apare activ in evidenta ITM cu acelasi numar de contract, unul cu 8 ore si altul cu 4 ore.
La o verificare in programul SAGA, acest salariat cu contract de 4 ore ,avea operata incetarea doar in fereastra Salariati, iar in fereastra de Registru evidenta salariati nu era operata starea de Inactiv si articolul cu care s-a incetat contractul.(cu toate ca eu stiu ca am operat si in aceasta parte a programului). Am retransmis revisal cu incetarea conform cerere salariat si decizie.
Problema e cum sa inchid contractul care apare la ITM activ cu 8, atata timp cat in programul SAGA acest salariat apare cu un singur contract de 4 ore.
(Mentionez ca initial acest salariat a avut 8 ore si ulterior orele s-au dimunat la 4, dar s-a operat pe acelasi contract aceasta modificare)
Va rog daca ati mai avut situatie aceasta cum ati rezolvat.
Cu stima,

ciorutad

Re: salariat cu doua contracte active la ITM

#2 Mesaj de ciorutad »

Revin la mesaj-am verificat cu ITM si contractul cu 8 ore are o data de 03.02, iar contractul cu 4 ore are data de 4.02.Probabil ca la un moment dat s-a modificat data intocmirii contractului.
Va rog ca rezolvare este ca numar contract și data contractului (data veche) se face prin modificarea re-transmiterea cu inchidere contract si apoi revin la datele mele.
Cu stima,

Scrie răspuns