Noul Revisal

badeaa395

Noul Revisal

#1 Mesaj de badeaa395 »

Buna ziua,

Oare se va implemeta o optiune sa integram Saga cu noua platforma REGES-Online ? De fapt cred ca e invers.. Din Saga in Reges Online
Avand in vedere ca trebuie sa declaram suspendarile aferente concediilor medicale ...

gheorghei642

Re: Noul Revisal

#2 Mesaj de gheorghei642 »

Angajatorii vor avea la dispoziție 6 luni pentru a face tranziția de la Revisal la REGES-ONLINE.
Procedura de acces în vederea completării, transmiterii și interogării datelor în/din registru va fi stabilită prin ordin al ministrului muncii, familiei, tineretului și solidarității sociale, în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare (31.03.2025) a hotărârii de guvern nr.295/27.03.2025 publicata in MO I Nr.279/31.03.2025.
HG nr. 905/2017 privind registrul general de evidență a salariaților se abroga la 6 luni de la data intrării in vigoare - 31 martie 2025 a HG Nr.295/27.03.2025.

marianam80

#3 Mesaj de marianam80 »

buna ziua!
se poate importa revisalul in saga c?
nu s-a implementat de la inceput , e cumva pe sarite in saga
am vazut ca nu apar modificarile in saga c
se poate transfera baza de date din reges in saga c fara riscuri?

stroer1948

#4 Mesaj de stroer1948 »

Intrebarea era alta... In prezent, cine tine Revisal in SAGA poate exporta si depune fisierul RVS.
Noul Reges, te obliga sa completezi informatiile si in aplicatia lor. Asta inseamna ca vom opera aceleasi informatii de 2 ori, si in SAGA (pentru generare stat si D112) si in Reges Online. Din ce am vazut pe versiunea noua a Reges Online, exista o functie API.
Intreabrea este daca se va putea implementa in SAGA acel API, astfel incat informatiile sa se tramita direct din SAGA in Reges Online.
PS. Pt cine e curios cum arata noul Reges Online: https://www.contaclub.eu.org/registrul-general-de-evidenta-a-salariatilor-versiune-de-test/

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Să apară oficial specificațiile tehnice. Momentan a apărut doar HG. Ordinul cu aplicarea...peste 30 de zile.
Platforma va avea alt tip de autentificare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

stroer1948

#6 Mesaj de stroer1948 »

Da, exista si acces prin API si acces sistem extern.

Imagine

badeaa395

#7 Mesaj de badeaa395 »

Mutumesc tuturor.
Am intrebat deoarece am vazut optiune de API si desi ne ajuta digitalizarea simt ca am inceput sa facem o gramada de operatii repetitiv si fara folos.
Unul din exemple fiind operarea CM in Reges.. indiferent ca este online sau nu.
30 de zile, 6 luni trec cat ai clipi si in acest timp sigur mai viseaza careva urat si implementeaza inca o prostie de declarat care sigur se regaseste in alta declaratie.
Pe langa asta avem instrastat care nu exista in SAGA PS ci doar in SAGA C si asa mai departe ....
Ne mai si trebuie diploma de IT-isti la cate telefoane de genul ca nu merge efactura, nu gasesc factura x in spv, nu merge saga si da eroare de baza, de obd etc ...
Disclaimer : Nu ma plang de program .... Ma simt ca in Vestul Salbatic in care seriful era si judecator si preot si doctor si barman...

costanc757

#8 Mesaj de costanc757 »

Daca pentru colegii care se pricep la informatica li se pare complicat, va inchipuiti cum ni se pare noua celor care nu ne pricepem la informatica?

Scrie răspuns