Buna ziua!
Am un angajat al carui CNP a fost scris gresit pe Cartea de Identitate, drept pentru care i-a fost alocat un alt CNP si i-au fost emise documentele de identitate (CI si certificat de nastere) cu noul CNP.
Pentru acest angajat am avut doua CIM-uri, unul incetat si unul activ.
La CIM-ul activ am modificat CNP-ul in Revisal Saga, respectiv am extins randul cu ">>" si am scris CNP (nou) / CNP anterior (vechi). Problema este ca, daca fac acelasi lucru si la CIM-ul incetat, imi dispar inregistrarile din istoricul salariatului, dar imi apar cele din istoricul contractului activ. In" Raport salariat", la sectiunea "Contracte .." se vad ambele, insa la sectiunea "Intervale vechime" nu am decat miscarea de pe contractul activ si nu stiu cum sa fac sa pot prelua si miscarea de pe contractul inactiv, astfel incat situatia sa fie corecta si completa.
La ITM am transmis corectia pentru contractul activ, dar va trebui sa o fac si pentru cel incetat...
Va rog, orice sfat este binevenit si multumesc anticipat pentru ajutor.
Modificare CNP angajat in REVISAL Saga
Re: Modificare CNP angajat in REVISAL Saga
Pai, CIM-ul incetat a fost incheiat in baza CI la acea data, nu? Deci nu a fost gresit intocmit de tine.
Eu zic sa faci adresa oficiala catre ITM, sa explici ce s-a intamplat, cu atas copii documente vechi/documente noi, pentru ca e o speta aparte. Sa-ti dea ei solutii.
Eu zic sa faci adresa oficiala catre ITM, sa explici ce s-a intamplat, cu atas copii documente vechi/documente noi, pentru ca e o speta aparte. Sa-ti dea ei solutii.