noul reges

florescud

noul reges

#1 Mesaj de florescud »

Buna ziua,

dupa primirea accesului in Reges ca si reprezentant legal,angajatii cu toate datele lor se preiau din reges vechi automat sau trebuie introdusi manual?Multumesc anticipat pentru raspuns.

herganiec

Re: noul reges

#2 Mesaj de herganiec »

sunt acolo..
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

florescud

#3 Mesaj de florescud »

Cum adica,sunt acolo,ca nu inteleg?Daca poti fi mai precis,se opereaza manual salariatii sau se preiau automat?

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

ce ai transmis la ITM pna acum e tot acolo.. dupa inscriere online vei lucra numai acolo..
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

septimiuv

#5 Mesaj de septimiuv »

Sunt curios un pic. Nu ai mai fi făcut cont în noul revisal dacă nu se preluau din cel vechi?

pomparaus

#6 Mesaj de pomparaus »

florescud scrie: Vin Aug 01, 2025 1:21 pm Buna ziua,

dupa primirea accesului in Reges ca si reprezentant legal,angajatii cu toate datele lor se preiau din reges vechi automat sau trebuie introdusi manual?Multumesc anticipat pentru raspuns.
Salariatii din vechiul revisal vor fi transferati in actualul reges automat in momentul cand te autentifici in registru si nu mai poti lucra in vechiul revisal care se va bloca.
Normal, se transfera doar salariatii activi, dar, sunt firme la care se transfera si cei incetati . ITM-ul spune ca nu e nici-o problema ca vin si cei inactivi, dar sa se verifice statusul lor sa nu fie activi.

Scrie răspuns