Buton "Actualizare date" in D112

ciolocaa141

Buton "Actualizare date" in D112

#1 Mesaj de ciolocaa141 »

Buna ziua. Doresc sa depun o declaratie 112 rectificativa pentru luna iunie. In acest interval de timp am facut modificari in modulul Fisiere - Salariati si am modificat la unele persoane salariul brut si norma pe zi. In cazul in care apas butonul "Actualizare date" din modului Operatii - State de plata - Declaratie unica 112 (nu ma refer la butonul "Actualizare date" din modulul State de plata), actualizarea respectiva se refera doar la statul de plata de pe luna iunie (pentru care vreau sa depun declaratia rectificativa) sau imi va lua si modificarile curente efectuate in modulul Salariati pentru luna iulie?

balazse246

Re: Buton "Actualizare date" in D112

#2 Mesaj de balazse246 »

Fa o salvarea de baza de date, si vezi ce se intampla daca il actualizezi.

paturcai

Re: Buton "Actualizare date" in D112

#3 Mesaj de paturcai »

Probabil ca intrebarea se refera la butonul din D112 numit ACTUALIZARE DATE.

Când completați declarația D112, în loc să introduceți manual toate datele de identificare ale firmei (denumire, adresă, etc.), puteți folosi acest buton. Prin apăsarea lui, programul DUKIntegrator (softul oficial al ANAF) se conectează la baza de date a autorității fiscale și completează automat sau actualizează aceste câmpuri cu cele mai recente informații pe care le deține ANAF despre compania dumneavoastră.
Acest proces este util pentru a:
Evita erorile umane: Elimină greșelile de tastare care ar putea apărea la introducerea manuală a datelor.
Asigura corectitudinea datelor: Garantează că informațiile din declarație corespund cu cele înregistrate la ANAF, prevenind astfel eventuale neconcordanțe și respingerea declarației.
Economisi timp: Automatizează o parte din procesul de completare a formularului.
Pe scurt, este un instrument de sincronizare a datelor de identificare ale angajatorului între declarația pe care o pregătiți și baza de date oficială a ANAF.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

Scrie răspuns