REGES ONLINE
REGES ONLINE
Am o dilema,daca ma puteti ajuta.Ca sa ma conectez la REGES ONLINE pentru toti clientii mei,nu pot folosi semnatura mea electronica ,ca si imputernicit (contabil) ? Trebuie fiecare angajator ,sa aiba semnatura electronica?
Multumesc !
Multumesc !
Re: REGES ONLINE
Nu e necesar ca angajatorii sa aiba semnatura digitala, poti tu, dar trebuie sa ai procura notariala de la fiecare angajator si toate actele firmei semnate cu semnatura ta digitala : statut, rezolutie, CUI, cat si contractul de prestari servicii incheiat cu angajatorii si le atasezi la documentele solicitate ca imputernicit, pentru fiecare firma.
Contul poate fi creat de către reprezentantul legal - recomandat sau poate fi creat de un împuternicit.
Nu este obligatorie procura notarială. Poate fi procură notarială SAU contract de prestări servicii dacă acționați ca prestator. Oricare din aceste documente trebuie să prevadă explicit și faptul că împuternicitul este împuternicit și pentru a crea cont pe platforma REGES nu doar pentru a opera date în acea platformă.
Nu este obligatorie procura notarială. Poate fi procură notarială SAU contract de prestări servicii dacă acționați ca prestator. Oricare din aceste documente trebuie să prevadă explicit și faptul că împuternicitul este împuternicit și pentru a crea cont pe platforma REGES nu doar pentru a opera date în acea platformă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc mult,asa stiam si eu,dar voiam o confirmare,ptr.ca auzisem mai multe comentarii,ca nu se poate decat cu semnatura angajatorului
Am deja imputernicire ptr creare cont si serv REGES,semnate de fiecare angajator
Multumesc !
Am deja imputernicire ptr creare cont si serv REGES,semnate de fiecare angajator
Multumesc !
Bună ziua. Dacă sunt angajată pe firmă, ca și contabil, am curs de inspector resurse umane, pot să fiu persoana împuternicită cu reges-ul online? Sau trebuie alt curs sau nu se poate? Mulțumesc.
are cineva un model de împuternicire pt ITM pt formatul "împuternicitul este împuternicit și pentru a crea cont pe platforma REGES nu doar pentru a opera date în acea platformă". și cu toate informațiile necesare..?
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
stoicescum849
Ai reusit sa faci cont fara procura notariala ? Ce acte ai atasat ? Si pe ale tale ca prestator , si pe ale clientilor ?
-
belibouc436
Revin legat de subiect:
1. Trebuie sa cumpere patronul token si sa faca cont apoi sa ma imputerniceasca pe mine, sau eu fiind salariata, am semnatura electronica, pot face contul?
2. Cu acelasi token pot face conturi la mai multe firme?
Multumesc.
-
retevoescua
Deci esti angajata trebuie semnatura digitala = cumpara patronul
Astia asa vor sa isi faca patronul cont cu adresa de email personala si te imputerniceste prin procura
Ai token merge cu mai multe firme dar incarci pe fiecare firma actele semnate digital si tot procura iti trebuie
Am patit eu ca idiotii aia de la onrc nu au recunoscut singurul admin automat in reges desi in aceeasi zi au eliberat certificat constator ca e acela singurul admin. Asa ca doar prin procura am reusit
Astia asa vor sa isi faca patronul cont cu adresa de email personala si te imputerniceste prin procura
Ai token merge cu mai multe firme dar incarci pe fiecare firma actele semnate digital si tot procura iti trebuie
Am patit eu ca idiotii aia de la onrc nu au recunoscut singurul admin automat in reges desi in aceeasi zi au eliberat certificat constator ca e acela singurul admin. Asa ca doar prin procura am reusit
Multumesc mult!
Oare daca patronul are un token achizitionat, pentru altele, merge sa faca tot cu el cont in Reges sau trebuie alt token?
Oare daca patronul are un token achizitionat, pentru altele, merge sa faca tot cu el cont in Reges sau trebuie alt token?
-
retevoescua
Nu prea merge cu semnatura digitala, cel mai bine e cu ROeID. Sau face pe moment 30 zile, va da imputernicirea, aveti cont ROeID si e ok
- balazse246
Pentru retevoescua
Ce nu functioneaza cu semnatura digitala?
Ce nu functioneaza cu semnatura digitala?
-
retevoescua
Logarea. Eu am incercat, am intrebat si la itm si au ridicat din umeri.
Daca stiti dvs cum functioneaza sa ne ziceti si noua.
Daca stiti dvs cum functioneaza sa ne ziceti si noua.