Rest plata CO
-
dinudalila
Re: Rest plata CO
Am inteles. Implicit, trebuie trecuta si o zi lucrata si una mai putin suspendata....
- balazse246
Teoretic doar la ore lucrate, deoarece doar partea de "somaj" afecteaza.
-
dinudalila
Daca trec doar o ora lucrata, da eroare. Daca trec si o zi lucrata, se valideaza. Nu stiu cum va fi la depunere...
-
dinudalila
La suma pe care o are de primit pt. zilele de concediu neefectuate, se mai acorda deducere persoanala?dinudalila scrie: ↑Lun Oct 27, 2025 4:33 pm Buna ziua. Intampin si eu o problema. Am un salariat cu contractul suspendat pt absente nemotivate, iar apoi, in urma cercetarii disciplinare i se va face desfacerea contractului de munca. Trebuie sa i se plateasca 3 zile de concediu de odihna neefectuat. In luna in care i se desface contractul, nu are zile lucrate. La validarea D112 da urmatoarea eroare: ''e salariat si are A_13>0 si A_8=0) (S21.5)!''. Cum trebuie procedat? Multumesc.
e aceela fel ca oricare salariat da, dacă are functie de bază.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Indemnizație co -salariu de încadrare plus spor weekend plus spor noapte plus spor ore suplimentare
balazse246 scrie: ↑Joi Aug 28, 2025 7:56 am Trebuie respectat legislatia in vigoare si nu ceea ce consideri tu a fi corect,
Vezi cele mentionate in Codul MunciiArticolul 150
(1) Pentru perioada concediului de odihnă salariatul beneficiază de o indemnizație de concediu, care nu poate fi mai mică decât salariul de bază, indemnizațiile și sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectivă, prevăzute în contractul individual de muncă.
Referitor la art.150 codul muncii de mai sus , în ctr.individual și în Reges sunt stipulate sporuri permente în procent weekend și spor de noapte pentru orele lucrate în weekend și noapte ce luam în calcul?
1. Veniturile realizate în ultimele 3 luni insumate-incluse toate sporurile realizate plus salariu de încadrare?
2. Salariu de încadrare (baza) a ultimelor 3 luni?
- balazse246
Pentru popac161
Si totusi ce ai vrut sa ne transmiti?
Si totusi ce ai vrut sa ne transmiti?