REGES ONLINE

pavalescug

Re: REGES ONLINE

#16 Mesaj de pavalescug »

Buna ziua! Am vrut sa concetez REGES la SAGA si din neatentie ,am incarcat in SAGA ,intr-o societate,datele din REGES de la alta societate,cum pot corecta?...acum in Saga in contracte active imi apar doar salariatii societatii,dar in "toate",imi apar si salariatii celeilate societati! Ma poate ajuta cineva,va rog frumos!

herganiec

#17 Mesaj de herganiec »

fă o salvare , apoi o restaurare a firmei respective cu o salavare anterioară greșelii..
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

ivana91

#18 Mesaj de ivana91 »

Cum pot sa mai fac contractele de munca, revisal salariat, diverse decizii de incetare, suspendare acuma cu noul REGES, direct din saga? Inainte putean sa fac contractul de munca din saga inclusiv deciziile referitoare la modificare salar, incetare contract. Acuma cum se procedeaza?

herganiec

#19 Mesaj de herganiec »

Click dreapta pe butonul reges din Saga.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

tomac

#20 Mesaj de tomac »

Dacă e conectat REGES le puteți obține cu click normal. Altfel cu click dreapta pe REGES Online.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

caprarud

#21 Mesaj de caprarud »

Buna ziua,

Cum se emit CIM-uri, acte aditionale din noua versiune cu REGES ONline. Transmiterea in reges online se face separat de programul saga. Multumesc.

Mariana

septimiuv

#22 Mesaj de septimiuv »

Click dreapta pe butonul „REGES Online”.

aritonm122

#23 Mesaj de aritonm122 »

Buna ziua. Am facut ieri o suspendare de contract si incetare suspendare pentru un certificat medical, direct in platforma REGES ONLINE, dar nu am apucat sa fac modificarile in SAGA, iar astazi am facut conectarea REGES ONLINE cu SAGA, dar nu s-au sincronizat datele din platforma, sa actualizeze si in SAGA acea suspendare si incetare suspendare. In raportul salariat nu apar suspendari.

herganiec

#24 Mesaj de herganiec »

acum le faci manual în Saga.
in viitor faci în Saga modificarea și verifici REges on line.
se transferă din SAGa in Reges online nu invers.

opreal565

#25 Mesaj de opreal565 »

Buna ziua , vreau sa fac o angajare din data de 2 feb si nu se transmite contractul desi am completat datele corect cu data inregistrarii astazi 30 ian . Nu inteleg erorile transmise. Daca ma puteti ajuta. Multumesc

septimiuv

#26 Mesaj de septimiuv »

Care-s erorile?

stroescua

#27 Mesaj de stroescua »

opreal565 scrie: Vin Ian 30, 2026 1:23 pm Buna ziua , vreau sa fac o angajare din data de 2 feb si nu se transmite contractul desi am completat datele corect cu data inregistrarii astazi 30 ian . Nu inteleg erorile transmise. Daca ma puteti ajuta. Multumesc
daca dadeai si erorile, cele care vin in stanga pe rosu....
Iti spune acolo ce nu ai completat, sau e eronat...

opreal565

#28 Mesaj de opreal565 »

Imi apare pe rosu in ecranul de jos data consemnarii , 30.01.2026 si tip operatie ,adaugare contract, cand ii dau da, la adugare contract imi scrie ca nu a fost transmis si un mesaj in acoladă pe care nu il inteleg

stroescua

#29 Mesaj de stroescua »

opreal565 scrie: Vin Ian 30, 2026 3:36 pm Imi apare pe rosu in ecranul de jos data consemnarii , 30.01.2026 si tip operatie ,adaugare contract, cand ii dau da, la adugare contract imi scrie ca nu a fost transmis si un mesaj in acoladă pe care nu il inteleg
Fiind mesaj "pe rosu" nu ti-aluat contractul.
Ia din nou, linie cu linie si completeaza totul,
ai si o casuta "mesaj".
Pune angajat nou (PCLM)- Persoana in Cautarea unui Loc de Munca.
Sau il iei din somaj, atunci iti trebuie repartitie de la Somaj.
Sau femeie care renunta la concediul de crestere copil...

opreal565

#30 Mesaj de opreal565 »

Toate casutele sunt completate corect , este vorba de o persoana care a iesit la pensie , i -am facut incetare la vechiul contract , s-a transmis in reges fara probleme si i-am facut contract nou cu data de inceput 1 feb 2026 pe care nu reusesc sa-l transmit . Nu-mi dau seama unde gresesc si trebuie transmis azi. In casuta mesaj imi scrie eroare la transmiterea operatiei. Multumesc pentru ajutor.

Scrie răspuns