Am 4050 salariu de incadrare la un angajat. In lunile iunie si august a avut concediu de odihna si imi calculeaza salariu net mai mic, 2449 lei net fata de lunile fara concediu unde imi iese 2574 lei.
Am citit si am vazut ca din cauza ca imi da salariu brut realizat 4051 nu mai beneficiaza de deducerea de 300 lei.
Pot modifica vreo suma sa imi iasa tot 4050? Sau asa e corect si asa trebuie sa imi iasa. Imi pare rau ca pentru 1 leu sa ii dau mai putin la om.
Salariu net mai mic in luna cu concediu odihna
-
petroesco771
Re: Salariu net mai mic in luna cu concediu odihna
păi de ce are 4051?
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
petroesco771
Puneți pe rețineri din brut 1 leu. Sau modificați indemnizația de CO reducând cu 1 leu și nu actualizați valoarea ei când vă întreabă dacă vreți să schimbați valoarea.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Doi salariati permanenti unul cu 8 ore/zi si unul cu 4 ore/zi, mai au la aceeasi firma si contracte de munca partiale de 8 ore/LUNA pt un proiect european.
Cu toate ca data de angajare, salariul brut si orele pe luna sunt identice la ambii salariati cu CIM-ul pe proiect, in statul de salarii pe proiect, la contributia de cass unul are 127, si altul 128 si implicit si salariul net e diferit.
Am incercat varianta sa pun 1 leu pe net Alte venituri, dar nu merge...si problema e de la cass.
Cum se poate regla acesta diferenta?
Multumesc
Cu toate ca data de angajare, salariul brut si orele pe luna sunt identice la ambii salariati cu CIM-ul pe proiect, in statul de salarii pe proiect, la contributia de cass unul are 127, si altul 128 si implicit si salariul net e diferit.
Am incercat varianta sa pun 1 leu pe net Alte venituri, dar nu merge...si problema e de la cass.
Cum se poate regla acesta diferenta?
Multumesc
Fiind vorba de proiect european ma gandesc ca e bine ca toate sumele din statele de salarii sa fie corecte nu se pune problema de suma... ci de principiu de ce intr-o luna sunt sumele la fel, in alte luni sunt cu diferente fara sa se schimbe salariul brut.