Contributii part time-exceptie contract mandat

apalaghieg

Contributii part time-exceptie contract mandat

#1 Mesaj de apalaghieg »

Buna ziua! Va rog, sa ma ajutati in interpretarea art.146 punctul 5.7 litera e) din Codul Fiscal (privind obligatia de a achita contributii la nivelul unui salariu minim pentru contractele part-time), respectiv daca exceptia prevazuta la aceasta litera ar putea include si veniturile realizate in baza unui contract de mandat a carui indemnizatie depaseste valoarea salariului minim. Tind sa consider ca nu, tinand cont ca se mentioneaza ,,(e) realizează în cursul aceleiași luni venituri din salarii sau asimilate salariilor _în baza a două sau mai multe contracte individuale de munca,,. Multumesc mult de tot!

herganiec

Re: Contributii part time-exceptie contract mandat

#2 Mesaj de herganiec »

Da, aș merge pe interpretarea dvs.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

tatum

Re: Contributii part time-exceptie contract mandat

#3 Mesaj de tatum »

Nu spun ca nu aveti dreptate
Doar ca la art 76. 2 lit.f , spune : f) remunerația obținută de directorii cu contract de mandat și de membrii directoratului de la societățile administrate în sistem dualist și ai consiliului de supraveghere, potrivit legii, precum și drepturile cuvenite managerilor, în baza contractului de management prevăzut de lege;

Scrie răspuns