comcediu medical
-
Re: comcediu medical
Buna ziua
Vreau sa ajut pe cineva care a preluat SAGA de 4 luni si acum are un concediu medical. Si deci nu-i ia ca baza de data 126 zile. Ce trebuie sa faca, sa calculeze manual si sa faca modificarile direct in pdf?
Va multumesc!
O zi buna!
Vreau sa ajut pe cineva care a preluat SAGA de 4 luni si acum are un concediu medical. Si deci nu-i ia ca baza de data 126 zile. Ce trebuie sa faca, sa calculeze manual si sa faca modificarile direct in pdf?
Va multumesc!
O zi buna!
- fagarasa176
Calculeaza manual si introduci datele in Concedii medicale in SAGA nu in PDF
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Am o problema la calcul CAS angajator, daca puteti, va rog, sa ma ajutati.
In statul de plata CAS angajator = 1435 (se aplica 20.8% la suma de 6900, eu am total fond salarii de 6715..nu stiu de unde e 6900 lei?!)
In decl112 , in anexa 1.1 angajatir, la C1.CONDITII DE MUNCA, aqm total venit realizat=6715+195 concediul medical din cci (778 *35% pentru 5 zile concediu)=6910*20.8%
cAS angajator=1735
Nu trebuia sa am si in statul de plata suma asta, 1737 ?? Acolo am 1735!
Multumesc!
In statul de plata CAS angajator = 1435 (se aplica 20.8% la suma de 6900, eu am total fond salarii de 6715..nu stiu de unde e 6900 lei?!)
In decl112 , in anexa 1.1 angajatir, la C1.CONDITII DE MUNCA, aqm total venit realizat=6715+195 concediul medical din cci (778 *35% pentru 5 zile concediu)=6910*20.8%
cAS angajator=1735
Nu trebuia sa am si in statul de plata suma asta, 1737 ?? Acolo am 1735!
Multumesc!
-
Raspund tot eu: era bun calculul meu, am devalidat statul,am dat actualizare de date si acum e ok si statul si declaratia....daca cineva s-a mai lovit de asta nu e rau sa dea o reactualizare...
Cel mai corect sfat ar fi ca in acele cazuri in care s-a generat o data D.112, dar se fac modificari in stat de plata sa actualizeze din nou D.112 cu ajutorul butonului "actualizare".
Rog sa-mi spuneti cum pot genera un centralizator concedii medicale pe trei luni.
Vreau sa depun pentru recuperare trei luni de concediu medical.
Vreau sa depun pentru recuperare trei luni de concediu medical.
il faceti separat dvs.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Am un angajat care in luna martie intra in concediu medical , cod 08. Aceasta persoana are lunile septembrie, octombrie 2012 somaj , iar din luna noiembrie 2012 este angajata. La calculul indemnizatiei de concediu medical lunile de somaj (septembrie, octombrie) evident ca nu sunt luate in calcul de program . Daca le adaug manual , programul nu imi pastraza datele culese . Cum sa procedez?
Poti sa completezi manual datele la calcul baza, dupa care il listezi, iar la introducerea certificatului medical completezi manual datele.
-
Buna
Am primit un CM de la un angajat care lucreaza in firma de 5 luni si deci am zile baza calcul doar 85, cum sa procedez cu el?
Multumesc:)
Am primit un CM de la un angajat care lucreaza in firma de 5 luni si deci am zile baza calcul doar 85, cum sa procedez cu el?
Multumesc:)
Si anterior ce a facut? Trebuie sa aduca adeverinta cu baza de calcul.
Ii calculezi si ii platesti indemnizatia de CM. Salariatul indeplineste conditia de stagiu de cotizare si baza de calcul, asa ca nu mai ai nicio restrictie in ceea ce priveste calculul indemnizatiei.
Si atunci trebuie sa calculezi pe ultimele sase luni si sa obtii venitul din acea perioada.
Am un concediu medical cu cod 04 Boala profesionala pe 3 zile emis de spital fara cod de urgenta . L-am introdus ca fiind suportat de FS cu procent 80%. In decl 112 imi da o averizare :
ATENTIE
ANGAJATOR:
* C.3. - Suma suportata de FAAMBP = 0 iar Zile prestatii nu este 0!
ASIGURATI:
Oare nu inregistrez ceva bine?
Va multumesc anticipat.
ATENTIE
ANGAJATOR:
* C.3. - Suma suportata de FAAMBP = 0 iar Zile prestatii nu este 0!
ASIGURATI:
Oare nu inregistrez ceva bine?
Va multumesc anticipat.