mofificare norma Revisal
-
scortarum819
Re: mofificare norma Revisal
Am scris la Saga, mi-au raspuns ca am procedat corect si ca modificarea normei nu trebuie sa apara in istoric
Eu zic că au răspuns corect, în sensul că nu există coloană pentru normă, în istoric salariaţi!Însă ca dată a consemnării eu zic că totuşi trebuie să apară încă un rând cu datele identice din cel precedent, dar cu 01.01.2015!Şi intrând pe acel rând, apoi poţi întocmi din SAGA, actul adiţional, unde întradevăr trebuie introdusă manual modificarea acestui element!Şi mi se pare normal acest lucru, deoarece dacă, să zicem, modificăm norma de la 8 la 4, acolo cei de la ITM cer să completăm şi programul de lucru de la - până la, iar SAGA nu are de unde să ştie!Dar totuşi nu m-aş supăra dacă programul ar prelua automat modificarea acestui element şi noi să mai completăm doar cu acel program de lucru... 
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Ca sa apara acest nou rand TREBUIE ca dupa fiecare modificare in revisal la un angajat sa dai copiere fisier si apoi sa treci la urmatorul.herganiec scrie:Deci, modific salariile incepand cu data de 01.01.2015. Statele de plata pe Decembrie 2014 sunt toate validate.
Am observat si eu ca nu trece corect când fac la mai multi odata si dau o singura salvare.
Urmeaza procedura ca cel oficial când salvezi la fiecare in parte.
succes
-
scortarum819
stiu, asa am si facut, dar tot nu mi-a mers
asa este..
Am scris cum a facut exact. Dupa modificare salariul de incadrare la salariati, am intrat pe <registru salariatilor>, pe primul modificat, am completat <data consemnarii> si apoi <copiere fisier> si nu adauga rand nou in istoric salariat ci modifica ultima pozitie din istoric(inlocuieste salariul cu cel modificat acum in 01.01)..
Apoi am trecut la alt salariat am completat data consemanrii... etc. am facut pasii de mai sus. si porgramul a facut la fel ... gresit. nu a adaugat pozitie nou ci a modificat ultimul salariu din istoric cu cel de acum.
Asa ca am adaugat manual cate o pozitie in sitoricul fiecarui angajat cu salariul modificat de la 01.01.
Asta ca sa aveti grija la SAGA PS.
Am scris cum a facut exact. Dupa modificare salariul de incadrare la salariati, am intrat pe <registru salariatilor>, pe primul modificat, am completat <data consemnarii> si apoi <copiere fisier> si nu adauga rand nou in istoric salariat ci modifica ultima pozitie din istoric(inlocuieste salariul cu cel modificat acum in 01.01)..
Apoi am trecut la alt salariat am completat data consemanrii... etc. am facut pasii de mai sus. si porgramul a facut la fel ... gresit. nu a adaugat pozitie nou ci a modificat ultimul salariu din istoric cu cel de acum.
Asa ca am adaugat manual cate o pozitie in sitoricul fiecarui angajat cu salariul modificat de la 01.01.
Asta ca sa aveti grija la SAGA PS.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”