Știi tu că e baza de date a societății? Sigur, sigur? Pe ce te bazezi?
Poate eu am cumpărat licența pe banii mei și ți-am dat listat tot. Cum face situația asta ca un bun cumpărat de mine să devină proprietatea ta?
Nici eu nu dau baza de date acolo unde nu mi se plătește. Le dau toate actele lor și atât. Nimic din ce e munca mea nu dau.
REVISAL,daca trebuie tinut ata in Saga cat si in program rev
Re: REVISAL,daca trebuie tinut ata in Saga cat si in program
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Nu e rea voință, dar sunt de acord cu dvs. (listam tot si le dăm baza de date contracost dacă insistă).
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
... "listam tot si le dăm baza de date contracost dacă insistă" ... si care ar fi pretul pentru o baza de date "predata" noului contabil ?! ... orientativ ... 

-
Una este sa iti cumperi programul si alta este sa detii informatiile firmei pentru care ai fost deja platit pentru serviciile oferite.
Nu cred ca vreun judecator va fi de acord ca tu sa detii toate informatiile firmei,daca firma respectiva nu mai doreste sa colaboreze cu tine.
Care ar fi motivul pentru care o firma isi schimba contabilul?Cred ca doar daca acesta face greseli.
Eu spun doar ca e vorba de invidie si rautate.
E parerea mea,fiecare face cum vrea!
Nu cred ca vreun judecator va fi de acord ca tu sa detii toate informatiile firmei,daca firma respectiva nu mai doreste sa colaboreze cu tine.
Care ar fi motivul pentru care o firma isi schimba contabilul?Cred ca doar daca acesta face greseli.
Eu spun doar ca e vorba de invidie si rautate.
E parerea mea,fiecare face cum vrea!

Sincer nu prea doresc sa iau apararea nici unei parti din cele mentionate, dar de ce nu a intocmit administratorul unitatii ReviSal-ul?
Administratorul a imputernicit pe cineva sa tina aceasta evidenta, dar daca cine a acceptat sa tina evidenta contra cost sau nu atunci ar fi normal sa predea si baza de date.
Administratorul a imputernicit pe cineva sa tina aceasta evidenta, dar daca cine a acceptat sa tina evidenta contra cost sau nu atunci ar fi normal sa predea si baza de date.
Eu cred că nu m-am făcut înțeles. Firmele ce nu plătesc serviciile mele nu primesc nimic de la mine. Nici listat și nici baza de date. Doar actele ce le aparțin.
Dacă plătesc serviciile le dau și baza de date.
Dar bogdanr479 chiar dacă le dai salvare asta nu înseamnă că nu mai deții datele firmei. Să fim serioși. De asta în contracte și nu numai ai clauze de confidențialitate.
Dar bogdanr479 chiar dacă le dai salvare asta nu înseamnă că nu mai deții datele firmei. Să fim serioși. De asta în contracte și nu numai ai clauze de confidențialitate.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Daca o firma nu plateste serviciile cu care ai incheiat in contract,e normal sa nu ii dai nimic,insa asta iti dai seama din prima luna.tomac scrie:Eu cred că nu m-am făcut înțeles. Firmele ce nu plătesc serviciile mele nu primesc nimic de la mine. Nici listat și nici baza de date. Doar actele ce le aparțin.
Dar daca o firma iti plateste la timp serviciile,nu inteleg de ce nu i-ai da baza de date?
Daca acea contabila a facut o greseala dupa care administratorul are de platit o gramada de bani,ti se pare normal sa mai colaboreze cu acea contabila,sau contabila sa faca figuri de genul ca nu ii da baza de date?
Buna ziua,
Am avut ieri control de la ITM, ne-am ales cu o amenda de 1500 ron. Baza de date o refacusem eu. Vroiam sa va specific ca am primit rapartele de revisal de la vechea contabila dar in care nu apareau modificarile de salariu la 850 si la 975. Cred ca a facut-o intentionat ca se gandea ca o sa bag datele fara sa gândesc.
Am primit si registrul imobilizarilor. Suma este diferita decat din contul de pe balanta.
Am primit o balanta sintetica si nu analitica, asa cum vedeam eu normal sa o primesc. Am avut frunizori neachitati in valoare de 505 ron, am cautat si am gasit doua facturi in octombrie 2011 care aveau chitanta dar nu le-a mai trecut prin casa, soldul ii dadea bine pentru ca erau platite cu creditare exact acea valoare.
Extrasele de banca nu au fost inregistrate din ianuarie 2015.... si cine stie ce o sa mai gasesc si tot eu sunt aia incompetenta cu toate ca ea nu ma cunoaste si nici nu mi-a verificat vreun dosar
Am avut ieri control de la ITM, ne-am ales cu o amenda de 1500 ron. Baza de date o refacusem eu. Vroiam sa va specific ca am primit rapartele de revisal de la vechea contabila dar in care nu apareau modificarile de salariu la 850 si la 975. Cred ca a facut-o intentionat ca se gandea ca o sa bag datele fara sa gândesc.
Am primit si registrul imobilizarilor. Suma este diferita decat din contul de pe balanta.
Am primit o balanta sintetica si nu analitica, asa cum vedeam eu normal sa o primesc. Am avut frunizori neachitati in valoare de 505 ron, am cautat si am gasit doua facturi in octombrie 2011 care aveau chitanta dar nu le-a mai trecut prin casa, soldul ii dadea bine pentru ca erau platite cu creditare exact acea valoare.
Extrasele de banca nu au fost inregistrate din ianuarie 2015.... si cine stie ce o sa mai gasesc si tot eu sunt aia incompetenta cu toate ca ea nu ma cunoaste si nici nu mi-a verificat vreun dosar